Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan reagálnátok le?
A beszélgetés résztvevői egy pár (HETERO!)azaz férfi és nő.
A nő kezdi a beszélgetést.
- Szia,túlóra?
- Nem.
- De 2 órát késtél.
- Katival vacsoráztam,tudod az új kollegina.
- Kati? Ó,igen...és szép nő?
- Igen,gyönyörű nő!
- Szebb mint én?
- Nem,ő máshogy szép.
A nő erre azt válaszolta,hogy "Jó válasz!"
De te mit válaszoltál volna?
Számon kérném, miért nem szólt előre, nem ártott volna... Ha nővel, ha férfival tölt el két órát, tök mindegy. A barátom mindig szól, ha munka után még megisznak egy sört, vagy túlóráznak, vagy akármi, akkor is, ha csak 20-30 percről van szó.
És eleve nem kérdezgetnék ilyesmit, hogy szép nő-e meg szebb-e nálam, mert tök mindegy.
Kérdező, nem kell elkéredzkedni otthonról, de ha pl. otthon a feleség meleg vacsival 7-re várja haza a férjét, és a férj csak 9-re ér haza, és nem szól semmit, ez azért b..nkóság.
Nem kell, hogy a két fél egymás nyakán lógjon, csak ott van a tisztelet, a figyelmesség, és a szeretet, ha valakit szeretek és tudom, hogy közbe jött valami, akkor figyelmeztetem a másikat, hogy ne várjon teljesen feleslegesen, és ne idegeskedjen.
Én eleve nem kérdeztem volna meg, hogy most szép nő-e vagy sem. Kit érdekel? Én azon lennék egy kicsit dühös, hogy nem telefonált, hogy később jön.
Totál nem arról van szó, hogy el kell kéredzkednie. Direkt kiemeltem, hogy SZÓL és nem megkérdezi, hogy elmehet e. Két óra azért két óra és ha meg van beszélve, hogy 6 kor dumálunk és 8 kor sincs hír róla, akkor ha szeretek valakit, akkor aggódom.
Ha dob egy sms-t, hogy majd fél kilencre fenn leszek, vagy hogy ne várjak rá, mint a hülye, akkor oké. Ne higgyem már azt, hogy kirabolták, megerőszakolták, elrabolták, elütötték satöbbi.
Ők ellenkező nemű munkatársak,így jogos a gyanakvás,az érdeklődés,az elővigyázatosság.
De lehet más gond is,a barátnő talán szerette volna ha az a két óra inkább rá van szánva és nem a csinos munkatársra.
Nem elkéredzkednie kell, hanem szólnia. Nem szoktam semmire nemet mondani a barátomnak, hogy na most nem mehetsz, gyere haza, maximum írok neki egy mosolygós smiley-s siess haza várlak választ és kész.
Örülök, hogy nem a kérdésben szereplő férfi a barátom... Elképesztő, egyesek hogyan állnak a párjukhoz, a kapcsolatukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!