Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, kizaro ok ha a no termekeny, de elvi okokbol csak orokbefogadas altal hajlando gyereket vallalni?
"de elvi okokbol "
Semmiféle elvi ok nincs. Félti az alakját-slussz. Ez az ok. Nem más.
Na nézzük hol a hiba...
Először is: A gyerekek manapság nem intézetbe kerülnek, hanem nevelő szülőkhöz, ami egy hivatalos szakma, tehát családokban nőnek fel vagy lakás otthonokba,gyermekotthonokba kerülnek. De igyekeznek minden gyereket nevelő szülőkhöz irányítani, mert ez a legjobb nekik.
A kisebb gyerekek, aka három éves kor alatt csecsemő otthonokban élnek.
Ezen gyerekek nagy részéről azért mondtak le, mert valamilyen fogyatékkal, súlyos betegséggel születtek. A másik eset az, hogy a szülő annyira képtelen a gyerekének nevelésére és oly mértékben veszélyezteti, hogy jobb kiemelni.
Valamint nincs intézet, árvaház Magyarországon.
En is orokbefogadnek de csak akkor ha a pasim akarna nagyon és csak akkor ha ő foglalkozna a gyerek hulyesegeovel.
Amiert nem szeretnek mert azt latom h a kisgyerekes anyuka ismeroseim mind inkabb szenvednek mint öröm lenne.
Gyerek zajos hangos akaratos nyavogo fárasztó,köszi nem.
10-es pont, hogy be lehet jelölni, hogy szeretnél-e örökbefogadni cigány gyereket. Ha nem szeretnél, akkor évekig várhatsz rá, de ha utánanézel, akkor láthatod, hogy baba örökvefogadásnál, ha nem akarsz várni sokat, akkor pont ajánlják, hogy jelöld be. Vagy már megszűnt? Akkor is simán lehet, hogy mire a kérdező örökbefogadna addigra megint lehet. És ráadásul nem is kötelező elhozni a gyereket, ha nem szimpatikus...
Én sem értem, hogy mi a baja egyeseknek. Bennem is felmerült, hogy inkább örökbefogadnék szülés helyett, én mondjuk nagyobb 6-8 éves gyerekekre gondoltam első sorban, mert a csecsemőkkel nem tudom mit kell csinálni, a gyerekekkel viszont általában jól kijövök. A másik irányból, én meg azokat az embereket nem értettem soha, akik tétlenül nézik, hogy más emberek (gyerekek!), szenvedjenek és nem érzik magukat felelősnek azért, hogy egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb generációt neveljenek fel, amivel a saját gyerekeik is jobban járnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!