Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hazassag tonkremehet amiatt ha nem lehet gyerek de a ferj nem akar orokbefogadni?
Ez okozhat konfliktust ami vezethet elhidegüléshez és később váláshoz.
Persze nem törvényszerű. Mindkét fél véleménye változhat. A kérdés csak annyi, hogy mennyire erős a kapcsolat. Erősebb-e mint az ellentét ami köztük van...
Szerintem jobb ha ez a házasság szétmegy. Szerencsére nincs gyerek, aki megszenvedné, és a férfinak jobb lesz egy olyan nővel aki ugyanazt akarja amit ő.
Valamiért én is inkább saját gyereket akarok, úgy érzem, hogy egy örökbefogadottat nem tudnék őszintén szeretni, ezért szerintem nagyon fontos hogy ne hazudjunk, főleg egy házasságban.
Lehet, hogy a férj tisztában van vele, hogy az örökbe fogadható gyerekek kb. 80 %-a roma származású.
(Persze nem a szerencsétlen gyerekek tehet erről.)
#4, na ezért mondtam az #1-ben, hogy ez a gyereket örökbe fogadni akaró fél döntési helyzete, az ugyanis, ha a másik felet belezsarolják, belenyomják, az mindent szülhet csak jót nem, azt megszívja mindhárom szereplő, valakire az akarata ellenére gyereket - vagy egy gyerekre gyereket nem akaró szülőt - kényszeríteni, az egy elmebaj, olyan normális emberi lényeknél nem létezHET.
Marad tehát az, hogy az örökbe fogadni szándékozónak kell eldönteni, hogy mi a fontosabb számára, a kapcsolat, amiben él és a párja, vagy az örökbe fogadás. Ez tényleg ennyi - ami ezen túl van, az kívül esik az értelem határain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!