Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, kizaro ok ha a no termekeny, de elvi okokbol csak orokbefogadas altal hajlando gyereket vallalni?
21:38-as vagyok
Köszi, értem. És hogy tervezi a nő, hány gyereket akar megmenteni az intézetes jövőtől?
7- pontosan azert vannak 4 eves es idosebb gyerekek is intezetben, mert tobb az orokbefogadasra varo gyerek, mint amennyien orokbe fogadnanak. nem feltetlenul ragaszkodok ahhoz, hogy baba legyen, de nem is vagyok biztos abban, hogy tudnam hogyan kell megfeleloen banni egy idosebb gyerekkel aki addig ott nevelkedett, foleg ha dolgozom es mar o is ovodaba/iskolaba jar, ahol masok felugyelete alatt van a nap nagy reszeben.
egyebkent szerintem ez eleg hulye indok, hogy ha nem tudok jobb jovot adni egy 4+ evesnek akkor egyaltalan ne is segitseg egy intezetes gyereken sem.
8 Nehogy azt hidd már, hogy azért vannak ott 4+ évesek, mert nincs aki örökbefogadna...
Olyan bonyolult az örökbefogadási rendszer, hogy egyszerűen nem mindenkinek jut emiatt baba, a "nagy" gyerek meg már nem kell kb senkinek.
Egyébként azzal tisztában vagy, hogy túlnyomó többségben milyen szülőktől kerülnek be a gyerekek államigondozásba? Leginkább kisebbségiek gyerekei, akik nyilván nem kellenek senkinek. Viszont válogatni ilyen alapon azt nem fogsz, mert azt nem lehet. Másrészt szerinted ha egy csóró, nem megfelelően táplálkozó, stresszes, esetleg cigis-piás-drogos kismama babája kerül be oda, majd öröm lesz felnevelni azt a gyereket? Azt ne hidd már, hogy azért vannak ott a gyerekek, mert nem kell annyi párnak baba. Hát baba az kéne, csak nagy gyerek nem, meg a baba sem mindegy milyen. Ne legyél ennyire naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!