Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meredek kérdés lenne! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meredek kérdés lenne! Létezik hogy egy társkereső oldal tulajdonosa vagy adminjai maguk létrehoznak áll profilokat sőt még leveleznek is felhasználókkal így növelve az oldal látogatóinak számát vagy akármit?

Figyelt kérdés
Eléggé meredek kérdés tudom. Kérdezem hogy egyáltalán ez lehetséges? Mondjuk egy társkereső oldal adminjai vagy tulajdonosai, létrehoznak egy férfi áll profilt vagy profilokat és azokról írnak nőknek. Ezzel fenntartva mondjuk néhány regisztrált tag érdeklődését?! Belefutottam egy nagyon valószínűtlen,,igen nem aha,, üzenetváltó profilba aki minden este ugyanazt írja nekem, de nem árul el magáról semmit sőt képe sincs. Panaszt megtettem az oldal felé a kamuprofil miatt, azonban nem válaszoltak és ez felettébb érdekes. Létezik hogy ezeket ő maguk hozzák létre? Ki mit gondol?!
2020. júl. 29. 11:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nem az oldal üzemeltetői csinálnak több 100 kamu profilt, hanem a felhasználók! Az üzemeltetők meg csak örülnek, hogy növekszik a létszám. A női profilok kb. 20 százaléka kamus, vagy férfiak vagy frusztrált nők vannak mögötte.
2020. aug. 2. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!