Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meredek kérdés lenne! Létezik hogy egy társkereső oldal tulajdonosa vagy adminjai maguk létrehoznak áll profilokat sőt még leveleznek is felhasználókkal így növelve az oldal látogatóinak számát vagy akármit?
19-es. Te öntelt megtestesült sötétség! Fogyasztóvédelem mond neked valamit? Menj el egy benzin kútra, tankolj, fizesd ki, majd a végén megtudod hány litert kaptál. Tök izgi, nem?
Egyébként tudatosan élem az életem, zsákbamacska üzletekben nem veszek részt. Gondolom a hozzád hasonlók díjazzák az efféle óriási trükköket. Mondjuk a hlyék tényleg óriási piac, csak egyáltalán nem etikus. Mások nyomorán és elkeseredetségén sem túl emberi, a "nem kötelező használni" mondat meg mindent elárul az irányról.
20-as. Sajnos a mai online piac tele van már szeméttel. A "programozó" gyerek is remek példa ere, bár ő a modern bizniszmen vonalat viszi, persze a proli fajtából. 2003 óta vagyok benne én is egy b2b oldalban, de sosem használtunk ködös technikákat. Az ügyfél amiért fizet, azt maradéktalanul meg is kapja. Igazából s társkereső oldalak színvonala óriásit zuhant, a közönségük már megcsappant, a hatékonysága egy átlag embere vetítve minimális. Ennek több oka is van, a lényeg az hogy inkább kedvezni kellene a felhasználók felé, nem szivatni őket.
Az meg nem az én bajom, ha a gagyi programozók meg oldal tulajdonosok lehúzhatják majd a rolót. Igazából a társkeresés közel 20 éve már nem téma nálam. Ennek viszont tényleg örülök!
A társkereső Kft is olyan, mint a többi cég. Profitot akar, ezért reményt árul.
Nem akkora nagy dolog írni egy primitív levelezgető programot.
Tegyél fel neki pár kérdést, ha nem azokra válaszol, akkor kb kamu.
Olyanról tudok, hogy chat robotok,szimpla nem szexuális tartalmú külföldi anonim chat oldalon is kb. 5 mp-ként küldözgetik a szexuális tartalmú weboldalak címét, különböző női nevekkel generálva, amiket ahogy küldik blokkolom is.
Nem lenne nekik energia hatékony ha ők hoznának létre kamu profilt,ahol ők levelezgetnek, pláne hogy ez már a becsapás kategória, magyarán csalók, ha egy komoly társkereső oldal nagyon necces, de amúgy a másik félrevezetése, becsapását ugyanúgy bünteti a btk. annak következményeit ha olyan, szóval ha ez igaz, akkor az nem egy legális becsületes oldal. Cégjegyzék számuk van?
Általában minden ilyen oldalon hivatalosan küldenek egy automatikus üzenetet amiben tájékoztatnak hogy x órán belül válaszolnak. A legmegbízhatóbb ahol van cégjegyzék szám, lecsekkolható cég, telefonos elérés is, nem csak ilyen hogy email cím, szóval ha ez az oldal valami magánkezdeményezés, akkor elképzelhető hogy nincs is engedélyük, magyarán nem legális.
Kérdező semmi értelme a kamu profilnak. Sajna az okok amiért létrehozzák mind necces, nekem is volt már dolgom kamu profilokkal, amíg a létezéséről sem tudtam, addig naivan gondoltam, hogy tök jó kitágult a világ előttem és lesznek majd külföldi barátaim éppen egy betegségben lábadoztam. Miután tanultam belőle, egy-egy megkeresésből már egyből tudtam, hogy csaló, és volt olyan is akit szembesítettem is, gyorsan eltűnt az oldalról, csak az a probléma, hogy leregisztrál ugyan, de sajna keres egy másik kevésbé ismert ember képét, vagy kevésbé ismert híresség képét és ugyanúgy folytatják tovább az aljas kis játékaikat. Az ilyen oldalak üzemeltetőinek ezen jelenségre jobban oda kéne figyelniük, mert eddig az ott lévők tettek ellene, antiscammer oldalak létrehozásával figyelmeztetik a még naív embereket, hogy ez az xy katona vagy xx katonanő nem az, csak a képét használják, fogalmuk sincs milyen károkat okoznak annak akinek írnak és annak az embernek, vagy a családjának lelkileg és mindenhogyan. Itt is volt már ilyen kérdés egy kétségbeesett srác aggódott az anyukája vagy a nagymamája miatt, nem emlékszem már, de emlékszem hogy itt is kérdeztek már ilyet. Pláne ha sok embert becsaptak és netalántán az utcán felismerik akiket átvágtak az ő képét használva, szegény meg azt sem tudja hogy mi van. Ezek súlyos dolgok és ideje lenne hogy az igazság szolgáltatás ezen dolog veszélyes mivoltára is odafigyeljen.
Te szerintem kifogtál egy olyat aki csak szórakozik. Magyarán a komolyan társat keresőkkel játszik.
Akinek van indítéka valamire, magyarán pénzt akar kicsalni, vagy prostituáltakat akar csinálni a naiv nőkből pl., vagy pszichésen beteg és úgy keresi az éppen érzelmileg instabil embereket, mert abban látja az élvezetet hogy lelkileg tönkreteszi őket, az nem aha, igen, nemmel válaszol. Lásd nigériai néger csalók jelenség.
Iszonyat naívak vagytok, ha azt gondoljátok, hogy a társkereső oldal azért van, hogy bárki is társat találjon. ( De random megeshet).
A szexipar egyik pénzmosási ága. Ha felmerül, hogy Józsinak honnan a sok pénze, mégse mondhatja, hogy futtat 10 csajt!
Létrehoz egy ilyen oldalt, sok kamuprofillal, sok tagdíjjal, sok emelt díjas sms-sel, sok hirdetéssel, és máris legalizálja a pénz egy részét.
Akkor is, ha esetleg veszteséges is. De van legális neve a bevételének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!