Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meredek kérdés lenne! Létezik hogy egy társkereső oldal tulajdonosa vagy adminjai maguk létrehoznak áll profilokat sőt még leveleznek is felhasználókkal így növelve az oldal látogatóinak számát vagy akármit?
Miről beszélsz te? Ha fizetek egy szolgáltatásért, akkor nem a sok kamu profilos hlye gyerek szívatása érdekel. Nem a szomszédot jelentem fel, mert kifőz 5 liter pálinkát!
A spicliskedéssel meg ne gyere nekem, 14 évig voltam hivatásos katona, ebből 5 külföldi misszió.
Ez nem jelentgetésről szól és spicliségről szerintem. Árulja már el légyszi valaki mi értelme van ezeknek a kamu profiloknak. Te szerinted oké?
Teljesen lényegtelen hogy ki hozza létre, és milyen célból bármelyik kamu profilt ha már ennyire eltértünk a kérdésemtől! Ha egy valótlan profilos nő szédít egy pasit az oké szerinted?
Vagy ha neadj isten egy erőszaktevő férfi félig meddig kamu profillal próbálkozik mit sem sejtő nőknél az oké szerinted? Ezért kell jelenteni ezeket mert nem tudható hogy mi célból hozták létre ezeket...
Lehet éppen csak jót röhög valaki a markába, lehet éppen anyagi haszonszerzés a célja, lehet éppen erőszakra készül és még egymillió oka lehet.
ma 12:46
13-as!
Neked írtam arra amit írtál.
Ne keverd a dolgokat ez nem spicliségről szól. Eltértünk a kérdésemtől de mindegy... Ha már itt tartunk ezeket igenis jelenteni kell mert sohasem tudhatod ki és miért mi célból hozta létre a profilt. Nem biztos hogy csak hülyíteni akarja a másikat, vagy jót röhög rajtad.... Lehet durvább szándék mögötte és soha nem lehet tudni.
"Sőt én jogtalannak tartom azt is"
Nyuszika, nem kötelező használni a weboldalt. A fejlesztők úgy és azért kérnek előfizetési díjat, amiért akarnak. Miből gondolod, hogy az üzemeltetőknek és programozoknak ingyen kell dolgozniuk?
Egy ptogramozo
19-es, te nagyon sötét vagy.
12-es az idézett mondatában azt kifogásolta, hogy fizetés előtt nem tudja felmérni, mennyire aktívak a honlapon levő lányok, magyarul a honlap milyen színvonalon tudja az ő igényeit kielégíteni. Mert aki fél éve jelentkezett be utoljára, az itt és most nem keres párt, tehát akár ne is lenne rajta.
Egy ilyen honlapért értelemszerűen a kutya sem fizetne.
Ezért szemétség, ha ezt titkolják.
Mondjuk nekem az a logikám, hogy ha titkolják, akkor nyilván nem véletlenül, tehát mehetnek a levesbe.
Valaha én is kerestem interneten társat. Őszintén örülök, hogy már vége ennek. Ha újra egyedülálló lennék, és újra társat akarnék, kétszer is meggondolnám, nekiveselkedjek-e újra az internetes társkeresésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!