Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meredek kérdés lenne! Létezik hogy egy társkereső oldal tulajdonosa vagy adminjai maguk létrehoznak áll profilokat sőt még leveleznek is felhasználókkal így növelve az oldal látogatóinak számát vagy akármit?
Rengeteg ilyen van igen. Kamu profilok, lopott bomba nős képekkel. Emelik a látogatottságot, veszik a VIP kreditet, stb...
Létezik ilyen.
Amikor 15-20 éve interneten ismerkedtem, nekem is sokszor volt hasonló gondolatom.
Szóval szerintem simán.
Egyébként itt a gyakorin is vannak olyan kérdések, amiket szerintem belső munkatársak írhatnak ki, hogy növeljék a kattintások és a válaszok számát.
na és ezt a meglepően jó megfigyelést mennyi idő volt észrevenni?
Sokan ezért nem hisznek már el semmit se ilyen oldalról.
Persze.Lemerem fogadni, hogy ha netán egy-két értelmesebb nő férfi oda keveredik, akkor még az oldalát is blokkolják amíg ki nem derül, hogy van esélyük az illetőnél avagy nincs:D A magyar az példátlanul rafkós:D
A férfiak meg végképp, ha tyúkokról van szó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!