Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meredek kérdés lenne! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meredek kérdés lenne! Létezik hogy egy társkereső oldal tulajdonosa vagy adminjai maguk létrehoznak áll profilokat sőt még leveleznek is felhasználókkal így növelve az oldal látogatóinak számát vagy akármit?

Figyelt kérdés
Eléggé meredek kérdés tudom. Kérdezem hogy egyáltalán ez lehetséges? Mondjuk egy társkereső oldal adminjai vagy tulajdonosai, létrehoznak egy férfi áll profilt vagy profilokat és azokról írnak nőknek. Ezzel fenntartva mondjuk néhány regisztrált tag érdeklődését?! Belefutottam egy nagyon valószínűtlen,,igen nem aha,, üzenetváltó profilba aki minden este ugyanazt írja nekem, de nem árul el magáról semmit sőt képe sincs. Panaszt megtettem az oldal felé a kamuprofil miatt, azonban nem válaszoltak és ez felettébb érdekes. Létezik hogy ezeket ő maguk hozzák létre? Ki mit gondol?!
2020. júl. 29. 11:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%
Üdv a való életben! :-) Amúgy jellemzően nem férfi profilokat hoznak létre, mert belőlük van elég, hanem nőieket.
2020. júl. 29. 11:52
 2/31 anonim ***** válasza:
16%
Én nem hiszem, hogy az adminoknak, főleg nem a tulajoknak lenne erre ideje és energiája.
2020. júl. 29. 11:57
 3/31 anonim ***** válasza:
18%
Kicsi, induló oldalaknál lehet. Régi nagyoknal kizárt. Nincs arra kapacitása senkinek, hogy ezerszám levelezzen.
2020. júl. 29. 11:58
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen van igen. Kamu profilok, lopott bomba nős képekkel. Emelik a látogatottságot, veszik a VIP kreditet, stb...

Létezik ilyen.

2020. júl. 29. 11:58
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 15-20 éve interneten ismerkedtem, nekem is sokszor volt hasonló gondolatom.

Szóval szerintem simán.

Egyébként itt a gyakorin is vannak olyan kérdések, amiket szerintem belső munkatársak írhatnak ki, hogy növeljék a kattintások és a válaszok számát.

2020. júl. 29. 12:03
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen nagyon feltűnően mintha arra menne ki a játék hogy minél több időt töltsek el az oldalon... Olyan mint a rétes tészta, órákig tartó irogatás a semmiről, tulajdonképpen semmi értelme az illető magáról nem mesél csak kérdez.
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

na és ezt a meglepően jó megfigyelést mennyi idő volt észrevenni?

Sokan ezért nem hisznek már el semmit se ilyen oldalról.

8/31 A kérdező kommentje:
Egy darabig elhiszi az ember hogy éppen most miért nem tud képet küldeni, de amikor kiderül hogy telefonja sincs az már egyértelmű kamu.
2020. júl. 29. 12:16
 9/31 anonim ***** válasza:
19%
És miért növekedne az oldal forgalma kép nélküli nőktől? 😃
2020. júl. 29. 12:26
 10/31 anonim ***** válasza:

Persze.Lemerem fogadni, hogy ha netán egy-két értelmesebb nő férfi oda keveredik, akkor még az oldalát is blokkolják amíg ki nem derül, hogy van esélyük az illetőnél avagy nincs:D A magyar az példátlanul rafkós:D

A férfiak meg végképp, ha tyúkokról van szó:D

2020. júl. 29. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!