Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookra megjelölöd állapotban ha párkapcsolatban, vagy házasságban élsz?
Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés, mert 1 hónapja együtt vagyok egy sráccal , de mi nem tesszük ki ezt facebookra, képeket sem osztunk meg stb. és egy barátnőm kérdezte, hogy miért nem rakom ki, szégyenlem-e? Ez a mai világban ennyire általános lenne? Mellesleg 1 hónap kapcsolatot szerintem még nem kell kitenni, bár én később se szeretném. Szerintem ez csak ránk tartozik, aki meg közelebbről ismer minket az úgyis tudja. Vagy a mai világban már az számít normálisnak ha mindenki megjelöli párjának a másikat facebookon?2020. júl. 27. 04:48
31/33 A kérdező kommentje:
Én nem akarok törölni senkit, akit már felvettem. Nehogy félreértés legyen belőle.
2020. júl. 27. 14:57
32/33 anonim válasza:
Én időközönként törlök. Van aki munka kapcsán / nem munkatárs-ügyfél/ jelölt be,egy adott időszakban gyakrabban találkoztunk,aztán megszakadt ez a kapcsolat,törlés. Volt olyan pasi ismerősöm aki minden fotómhoz hozzáírt. Nincs kinn sok,de visszament 10 évre :(. Kellemetlen volt,nem állt közel hozzám,töröltem.
33/33 anonim válasza:
2 év után raktuk ki, hogy kapcsolatba mikor rájöttünk, hogy van ilyen. Mi ennyit használjuk a facebookot. Mind a ketten 18 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!