Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookra megjelölöd állapotban ha párkapcsolatban, vagy házasságban élsz?
Nekem "kapcsolatban" státusz volt beírva, a párom - tizenéve- nem volt fenn a facén. Aztán amikor mégis regisztrált beírta,hogy kapcsolatban áll velem, így aztán megjelent ez nálam is.
Nincs ezzel baj,bár ezt csak akkor tüntetném fel ha stabil a kapcsolatban, ha még kezdeti, vagy nem tűnik hosszabb távúnak, nem tenném.
Számomra azért volt fontos ez mert heti szinten kaptam jelölést, megkeresést ismerkedési szándékkal. Ez így se szűnt meg, de korlátozódott.
A fotóimat/bejegyzéseimet -amik egyébként nem gyakoriak- csak az ismerőseim látják.Nincs munkahelyem/összes végzettségem feltüntetve.
Ami nyilvános az a kapcsolati állapotom és lakhelyem.
Hozzáteszem: mindenkinek szíve joga mit tesz fel, mit tesz és kinek láthatóvá.
Viszont a véleményem az,hogy amennyiben a facén regisztrál valaki tegyen már fel egy profilképet.Ez számomra alap.
Látom,hogy Kiss István, Balogh József, Nagy Katalin fenn van profilkép nélkül. Sok értelmét ennek nem látom. Csak kukucskál a facén, vagy nem használja?
Általában AzLk tolják a tökéletes pár fotókat akit ezt mutatják magukról és az igazsàg teljesen más...
Nem ettől függ a boldogság!
Soha nem raktam ki sem kozos kepet, sem kapcsolati allapotot.
Nem azert, mert szegyelltem, de senkinek semmi koze hozza.
Rolam van kint 1-2 kep es ennyi :)
22L
"Csak kukucskál a facén, vagy nem használja?"
Talán csak Messengert használ és más helyeken regisztrációhoz használja, mint én is. Mondjuk nekem van kint fotóm, de vagy 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!