Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookra megjelölöd állapotb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookra megjelölöd állapotban ha párkapcsolatban, vagy házasságban élsz?

Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés, mert 1 hónapja együtt vagyok egy sráccal , de mi nem tesszük ki ezt facebookra, képeket sem osztunk meg stb. és egy barátnőm kérdezte, hogy miért nem rakom ki, szégyenlem-e? Ez a mai világban ennyire általános lenne? Mellesleg 1 hónap kapcsolatot szerintem még nem kell kitenni, bár én később se szeretném. Szerintem ez csak ránk tartozik, aki meg közelebbről ismer minket az úgyis tudja. Vagy a mai világban már az számít normálisnak ha mindenki megjelöli párjának a másikat facebookon?
2020. júl. 27. 04:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
*nincs kint
2020. júl. 27. 10:24
 22/33 anonim ***** válasza:
44%

Nekem "kapcsolatban" státusz volt beírva, a párom - tizenéve- nem volt fenn a facén. Aztán amikor mégis regisztrált beírta,hogy kapcsolatban áll velem, így aztán megjelent ez nálam is.

Nincs ezzel baj,bár ezt csak akkor tüntetném fel ha stabil a kapcsolatban, ha még kezdeti, vagy nem tűnik hosszabb távúnak, nem tenném.

Számomra azért volt fontos ez mert heti szinten kaptam jelölést, megkeresést ismerkedési szándékkal. Ez így se szűnt meg, de korlátozódott.

A fotóimat/bejegyzéseimet -amik egyébként nem gyakoriak- csak az ismerőseim látják.Nincs munkahelyem/összes végzettségem feltüntetve.

Ami nyilvános az a kapcsolati állapotom és lakhelyem.

Hozzáteszem: mindenkinek szíve joga mit tesz fel, mit tesz és kinek láthatóvá.

Viszont a véleményem az,hogy amennyiben a facén regisztrál valaki tegyen már fel egy profilképet.Ez számomra alap.

Látom,hogy Kiss István, Balogh József, Nagy Katalin fenn van profilkép nélkül. Sok értelmét ennek nem látom. Csak kukucskál a facén, vagy nem használja?

2020. júl. 27. 10:28
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Általában AzLk tolják a tökéletes pár fotókat akit ezt mutatják magukról és az igazsàg teljesen más...

Nem ettől függ a boldogság!

2020. júl. 27. 11:21
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs kint, pedig évek óta kapcsolatban vagyunk, de én kb semmit nem osztok meg magamról, szóval ennek se láttam értelmét, hogy kiírjam. Csak a messengert használom meg bent vagyok 1-2 csoportban, emiatt van Facebookom. De nyilván nem titkolom és nem szégyenlem, kb. minden ismerősöm akivel beszéltem vagy találkoztam az elmúlt pár évben, tud róla.
2020. júl. 27. 11:44
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem raktam ki sem kozos kepet, sem kapcsolati allapotot.

Nem azert, mert szegyelltem, de senkinek semmi koze hozza.

Rolam van kint 1-2 kep es ennyi :)

22L

2020. júl. 27. 11:54
 26/33 anonim ***** válasza:
29%
Közösségi oldalról beszélünk. Ha regisztrálok azért teszem mert célom van vele,ismerősöket,barátokat fedezek fel,akikról szeretnék tudni,és remélhetőleg ők is rólam. Aki semmit nem oszt meg,üres a névjegye/nagyrésze,nincs profilképe,minek van fenn?
2020. júl. 27. 13:53
 27/33 anonim ***** válasza:

"Csak kukucskál a facén, vagy nem használja?"

Talán csak Messengert használ és más helyeken regisztrációhoz használja, mint én is. Mondjuk nekem van kint fotóm, de vagy 3 éves.

2020. júl. 27. 14:01
 28/33 anonim ***** válasza:
En azt valasztottam, hogy nem teszem ki. Utana oda-vissza allitjak emberek, kozos fotokat torolnek. Privat lesz a beallitasuk, aztan nyilvanos, aztan ujra kapcsolatban, es oda-vissza, ahanyszor osszevesznek. Akinek nem kinos, tegye.
2020. júl. 27. 14:36
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem veszek fel olyanokat akiket utálok. Viszont van pár távolabbi ismerősöm fennt, régi tanárok, adás-vétel miatt megmaradt ismerősök stb. Tudom, hogy nem csak velem foglalkoznak, de én nem szándékoztam kirakni. Csak meglepett, hogy így reagálta le a barátnőm a dolgot, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés.
2020. júl. 27. 14:39
 30/33 anonim ***** válasza:
Régi tanárok? Én diplomáig vittem, de tanárt elvből sem veszek fel ismerősnek....
2020. júl. 27. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!