Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog vagy boldogtalan párkapcsolatban/házasságban élsz?
Figyelt kérdés
Hogyan jellemeznéd?
Ha boldogtalan, miben rossz?
2019. máj. 26. 17:08
1/16 anonim válasza:
Boldog ;)
Kiegyensúlyozott !
Izgalmas ;)
2/16 A kérdező kommentje:
Kiegészítve még egy kérdés: mióta tart?
2019. máj. 26. 17:24
3/16 anonim válasza:
Boldog.
10 éve, tényleg minden oké :)
4/16 anonim válasza:
Nagyon boldog, változatos, rengeteg izgalmas beszélgetéssel és vitával (nem veszekedéssel, vitával!), ugyanakkor biztonságot adó és megnyugtató.
5 éve tart.
5/16 anonim válasza:
Boldog vagyok és szerelmes. A férjem a legjobb barátom, a leghülyébb haverom, a legjobb szeretőm és a legfőbb cinkosom egyszemélyben, emellett a gyerekek legcsodásabb édesapja. 12 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok. 😊
6/16 anonim válasza:
"Tökéletesként" jellemezném. (Semmi nem tökéletes, de ha valami nagyon közel van hozzá akkor ez az.)
9 éve boldogok vagyunk együtt, rengeteget randizunk, romantikázunk, veszekedni szerintem még soha nem veszekedtünk, problémáink sem nagyon voltak annyira egyforma az értékrendünk. Ennyi év után is lángoló szerelem van közöttünk.
7/16 anonim válasza:
az emberek 60%-a boldogtalan a kapcsolatban. de ők nem merik leírni. mindenesetre jó azt olvasni, hogy vannak akik tényleg boldogok.
8/16 anonim válasza:
Én le merem írni, nem túl boldog, de boldogabb, mint egyedül. Férfi-nőként megszűntünk létezni, el se tudom már képzelni, hogy hozzám nyúljon, más férfibe vagyok szerelmes. Viszont remek apa és mellettem áll a munkahelyi gondjaimban. Nem tudom, elválunk-e, de szerintem nem, mert nem tehetjük meg.
9/16 anonim válasza:
ui: 11 éve vagyunk együtt, de kb. 3 éve nincs köztünk semmi
10/16 anonim válasza:
Én is csatlakoznék a boldogtalanok táborához. 18 éve vagyunk együtt, unalmas, kiszámítható, szexmentes. Már eleve tudom hogy a napi teendők elvégzésével letelt a nap, semmi hülyülés, semmi lazulás. Havi egy kötelező 10 perces, érzelemmentes szex, de inkább társas maszturbációnak nevezném. Alapvetően jó lenne az egész, mert emberileg maximálisan támogatjuk egymás, és a családért mindent megteszünk. Válás sosem volt opció, jelenleg sem az. Viszont a szexualitás hiánya erősen lehúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!