Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookra megjelölöd állapotb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookra megjelölöd állapotban ha párkapcsolatban, vagy házasságban élsz?

Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés, mert 1 hónapja együtt vagyok egy sráccal , de mi nem tesszük ki ezt facebookra, képeket sem osztunk meg stb. és egy barátnőm kérdezte, hogy miért nem rakom ki, szégyenlem-e? Ez a mai világban ennyire általános lenne? Mellesleg 1 hónap kapcsolatot szerintem még nem kell kitenni, bár én később se szeretném. Szerintem ez csak ránk tartozik, aki meg közelebbről ismer minket az úgyis tudja. Vagy a mai világban már az számít normálisnak ha mindenki megjelöli párjának a másikat facebookon?
2020. júl. 27. 04:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
53%

Nekünk kint van. Pár hónap után tettük ki (most már 5 éve együtt vagyunk). Én részben így "zavarom el" a nem kívánatos pasik közeledését, mert alapvetően elég aktív vagyok pár csoportban, emiatt annak idején sokan írtak, hogy szimpatikus vagyok, ismerkednének. Még közös fotó is volt a borítóképünk emiatt, noha közös képeket ritkán posztolunk, évi 2-3 max.

De ha te nem akarod kirakni, az a te dolgod. Mindenki úgy kezeli a szociális médiát, ahogy neki jól esik. Nem ezen múlik egy jó kapcsolat.

2020. júl. 27. 08:17
 12/33 anonim ***** válasza:
Nem. És kb. semmit. Nem is igen használom.
2020. júl. 27. 08:31
 13/33 anonim ***** válasza:
67%

Nekünk ki van rakva, és az évi 2-3 képnél többet is megosztunk magunkról. Vannak képek az esküvőről is, nyaralásokról, és egy képet igenis fel fogok tenni majd a lányunk születéséről is. Magamból kiindulva engem érdekel olyanok élete is, akikkel nem vagyok olyan közeli kapcsolatban már, és szeretem látni, hogy halad az életük, mi van velük aktuálisan (néha megnézem volt osztálytársak, egyetemi csoporttársak oldalát, távoli ismerősök, rokonok képeit, tök érdekes látni, hogy kiket hova sodort az élet).

Egyetértek a többiekkel, nem kötelező semmit sem kirakni vagy megosztani, úgy használod a bármelyik online platformot, ahogyan szeretnéd. Ha nektek ez nem igényetek, akkor ne rakjátok ki, senkinek semmi köze hozzá.

2020. júl. 27. 08:37
 14/33 anonim ***** válasza:
61%

Mi ismerosok sem vagyunk. 6eve egyutt, fel eve a ferjem.

Meg a kezdet kezdeten elvitt bemutatni a szuleinek es nagymamajanak, mielott a mama meghalt, nekem ez nagyobb felvallalas volt mintha kiirta vna fb-on.

2020. júl. 27. 09:08
 15/33 anonim ***** válasza:
40%

Az azért ugye tiszta, hogy be lehet állítani, ki mit láthat rólad?

Szóval akár úgy is beállíthatod, hogy csak az lásson rólad bizonyos infókat, aki tényleg ismer.

Nekem van fenn olyan adat, amit csak én láthatok, olyan, amit csak barátok, ismerősök, és nyilvános is. Eleve olyan embereket veszek fel facebookra, akik elől nem titkolnék semmit.

Ezek szerint te felveszel olyanokat is, akiket amúgy utálsz?

2020. júl. 27. 09:13
 16/33 anonim ***** válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt és nincs kirakva, hogy kapcsolatban vagyunk. Közös képünk van 5 db. 😃
2020. júl. 27. 09:19
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem voltam túl optimista a kapcsolatunk elején, hogy ez mennyire lesz hosszútávú, így inkább nem teregettem ki a magánéletem. Ez most már szerintem így marad. 10 évig voltunk együtt, most már szétmenőben. Néha megkísért a gondolat, hogy ha szabad leszek, ki kéne írni...DE aztán belegondolok, hogy abban a pillanatban, ahogy lesz valakim, ez konfliktusforrás lesz. Nyilván kapcsolatban gáz azt hagyni kint, hogy egyedülálló, de nem szeretném rögtön kiírni, hogy aztán pár hónap szakítás után mindenki azt nézze Fb-on...Az is olyan megalázó, amikor az egyik kiírja, a másik nem. Inkább nem fogom kiírni soha. Amúgy sem vagyok az a típus, aki szeret sokat elárulni magáról.
2020. júl. 27. 09:59
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
17 Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek. Nehogy azt hidd hogy az emberek majd téged fognak nézegetni, nem vagy te Britney Spears. Elolvassák max és pörgetnek tovább...
2020. júl. 27. 10:02
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Igazából egyedül a Messenger részét használom a Facebook-nak, az adatlapomat utoljára akkor módosítottam, amikor felvettek egyetemre. Én nem tartom fontosnak, hogy kint legyen, mert aki tényleg közel áll hozzám (család, barátok), azok már tudják, sőt találkoztak vele.

Egy külsős szemlélő legfeljebb onnan sejthet valamit, hogy Instagramon egyre több közös képünk van fent, de ennyi.

Veled értek egyet, szerintem sincs probléma azzal, ha nem rakod ki, főleg ha még ennyire friss.

22/L

2020. júl. 27. 10:13
 20/33 anonim ***** válasza:
61%

Nincs kit. A jelenlegi 8 hónapos sincs kint, az előző 4 éves se volt. Profilképet is 3 éve változtattam utoljára...

Nem kirakat életet akarok élni.

2020. júl. 27. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!