Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A 20-as éveim végén járok, hosszú ideje nincs senkim. Nagyon hiányzik már az intimitás (nem is annyira a szex, hanem a vele járó közelség), úgy értem elmegy a fiatalságom és kárba vesznek a legszebb éveim. Többnyire csak foglalt férfiak kezdeményeznek, de eddig elvből az összeset elutasítottam. Most van egy kollégám, aki megfogott, le tudnék vele feküdni, bár ő is foglalt.
Unom ez az aggszüzességet, viszont rajta kívül nincs olyan próbálkozó, akihez vonzódnék. Erőszakot nem tudok venni magamon, így aki nem vonz, azzal nem tudok lefeküdni. Évek óta várok, de semmi.:(
Ti lefeküdnétek ezzel a kollégával, vagy bevonulnátok apácának inkább?
Szerintem meg az tartozik felelősséggel, aki kapcsolatban van. Aki meg akarja tenni, az ha nem velem megy félre, akkor majd mással. Ennyi. Az én döntésem ilyen esetben csak a saját "sorsomat" befolyásolja, ti., hogy lesz-e végre részem szexben egy számomra vonzó partnerrel vagy marad az apácaság továbbra is, ki tudja, meddig még.
Egyébként pedig nincs itt semmilyen "kifogás". Apácáskodj te fiatalon, normál libidóval és igényekkel sok-sok évig, meglátjuk, hogy viseled majd. Ha alacsonyabb libidójú/igényű egyén vagy, akkor nem releváns, mit gondolsz...
(4, 8, 11, 14, 20)
Na ez az, hogy nem csak a te sorsodat befolyásolja, mert honnan tudod, hogy amúgy éppen nem te leszel az egyetlen akivel megteszi a másik? És emiatt akár hónapokra, tönkreteszel egy embert érzelmileg. Mert bizony a megcsalt fél komoly érzelmi sérülést szenved egy ilyen eset kitudódásakor és előbb vagy utóbb, mindig borul a bili. Akárhogy csűröd csavarod a dolgot, ha bárkit megkérdezel erről, az, hogy ha neked szexelhetnéked van, és belemész abba, hogy veled, vagy akár veled is megcsalja az illető a másik félt, az lesz a válasz, hogy nem helyes amit teszel, és ez te is tudod, csak nem akarod beismerni (a másik fél tette sem lesz helyeselhető természetesen). Inkább vagyok apáca bármilyen szintű libidóval, bármilyen korosztályban, mint egy...
Ha egyszer véletlen leszel a másik oldalon, és meg leszel bántva mert megcsaltak, majd gondolj arra, hogy legalább a másiknak nem kellett apácáskodnia. :D Jó kufircolást :D
Úr Isten... És ez a mai fiatalság... 🤨😕
Lányok, menjetek inkább utcasarokra ezzel a gondolkodással, legalább pénzt is kaptok érte!
Hány évesek vagytok? 14?? Azoknak minden mindegy, csak dughassanak.
Jézusom! És ezek akarnak érzelmikapcsolatot? Azt sem tudják, mi az!
Így van, mi nem számítunk, a lényeg, hogy legyünk tekintettel számunkra ismeretlen emberekre. Az nem lényeg, hogy közben alapvető szükségletünk nincs kielégítve, attól még elégedettek leszünk, talán egyfajta érzelmi orgazmust is átélhetünk, hiszen vigyáztunk egy vadidegen ember lelki világára.
Azt hiszem, elég sok itt az álszent válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!