Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A 20-as éveim végén járok, hosszú ideje nincs senkim. Nagyon hiányzik már az intimitás (nem is annyira a szex, hanem a vele járó közelség), úgy értem elmegy a fiatalságom és kárba vesznek a legszebb éveim. Többnyire csak foglalt férfiak kezdeményeznek, de eddig elvből az összeset elutasítottam. Most van egy kollégám, aki megfogott, le tudnék vele feküdni, bár ő is foglalt.
Unom ez az aggszüzességet, viszont rajta kívül nincs olyan próbálkozó, akihez vonzódnék. Erőszakot nem tudok venni magamon, így aki nem vonz, azzal nem tudok lefeküdni. Évek óta várok, de semmi.:(
Ti lefeküdnétek ezzel a kollégával, vagy bevonulnátok apácának inkább?
Kihasználás? Hiszen én is vonzódnék hozzá, kívánnám, élvezném a szexet. Szó sincs egyoldalúságról, "jól lennék lakatva" legalább, ha már más/több nem is jön össze.
Egyébként attól jobb, ha a következő éveim is így telnek?
(4, 8 voltam)
Szoknyapecérre gondolsz?
Amúgy nem az szerintem, de lényegtelen, mert nem is érdekel.
11-esnek igaza van. Nem kihasználás, hiszen én is élvezném, akarnám.
Nem értem azok logikáját, akik szerint egy kölcsönös örömszerzésen alapuló együttlét kihasználás, pláne ha nem is áltatjuk egymást semmivel.
5 *Nem házas. Ezt hol írtam? Barátnője van.
Az ugyan olyan, mint ha házas lenne. Foglalt! Ember gondolkodj...
Ennyire reménytelen, hogy talàljatok magatoknak valakit? Vegyetek egy vibrátort, ha csak erről szól a dolog.
Online társkereső miért nem jó? Csomó remek pasi van ott. (Nem tinder)
Gerinctelenség kikezdeni egy foglalt férfival. Főleg kollégával.
Ha van lelketek, akkor nehéz lesz a tükörbe nézni utána, de ez már a ti dolgotok, hogyan k*rvultok.
Én leléptem.
18: Jól is teszed, ha lelépsz. Elbeszélünk egymás mellett sajnos.
Vibrátor? Mikor írtam, hogy az intimitás hiányzik.
Online társkereső? Leírtam a véleményem.
Kurvulás? Nem pénzért csinálnám.:)
Lelépés? Ez az egyetlen jó ötleted ma.:)
"Ennyire reménytelen, hogy talàljatok magatoknak valakit?"
Számomra igen. Mint említettem, légüres tér.
A vibrátor és a maszti pedig nagyon nem ugyanaz, ennyi idő után pedig nem is elég.
Online? Szétnéztem, de remek pasiknak nyomuk sincs. Nagyon nem remekek vannak ott... És itt nem arról van szó, hogy egyszerűen nem valami helyesek, hanem konkrétan ránézésre is látszik rajtuk, hogy problémásak. Hogy nem feltétlenül ép értelműek, hogy pszichésen zavartak, hogy lepukkant alkesz-bagós fazonok (a piás üveg felbukkanása ritkább, de cigis fotót lazán feltöltenek, ami kb. a putri szinthez közelítő lakásukban/házukban készült) stb. Ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!