Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A 20-as éveim végén járok, hosszú ideje nincs senkim. Nagyon hiányzik már az intimitás (nem is annyira a szex, hanem a vele járó közelség), úgy értem elmegy a fiatalságom és kárba vesznek a legszebb éveim. Többnyire csak foglalt férfiak kezdeményeznek, de eddig elvből az összeset elutasítottam. Most van egy kollégám, aki megfogott, le tudnék vele feküdni, bár ő is foglalt.
Unom ez az aggszüzességet, viszont rajta kívül nincs olyan próbálkozó, akihez vonzódnék. Erőszakot nem tudok venni magamon, így aki nem vonz, azzal nem tudok lefeküdni. Évek óta várok, de semmi.:(
Ti lefeküdnétek ezzel a kollégával, vagy bevonulnátok apácának inkább?
Inkább az apácaság-mint egy kolléga.
Kolléga tabu.Volt/van/lesz.
Eddig sem, ezek után sem ismerkedem munkahelyen.
2+És még ráadásul házas is? kicsukva.
Inkább állj a hideg zuhany alá, és ébresztőőőőőőőő:D
Nem házas. Ezt hol írtam? Barátnője van.
4: Akkor te tudod, milyen rossz.:(
Mielőtt ítélkeztek gondoljátok bele magatokat a helyembe...
Inkább az apácaság, mint a szex utáni sírás és szomorúság
A jó tanácsom az, hogy ismerkedj emberekkel, és keresd azt az illetőt, akivel jól kijöttök. Van valami hobbid? Pl. Járj el kirándulásokra/közösségekbe.
Ha megtetszik valaki, mosolyogj rá.
Tudom nehéz elsőre, de működik.
Kedves Kérdező!
Alapszabály: ha a barátnőjét megcsalja, téged is meg fog csalni
És attól lesz jobb a helyzet, hogy egy szoknyafecér kihasználhat?
Lányok, ne legyünk ennyire reménytelenek!
Félreértitek a dolgokat. Nem akarok vele kapcsolatot és nem vagyok belé szerelmes. Csak 1-2-szer lefeküdnék vele, hogy feltöltődjek újra kicsit.
Egyébként tudom hogy kell ismerkedni, de egyszerűen most nincs senki olyan, aki rajta kívül megfogna és meguntam a várakozást. Ha évekig nem lesz más, elmegy mellettem az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!