Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Pár hónapja megismertem egy lányt, először csak barátságnak indult, aztán elkezdtem többet érezni iránta. El is mondtam neki, hogy nálam ez kicsit több, mint barátság, finoman el is lettem utasítva.
(De ezt is úgy, hogy "nem áll készen, nem tudja, sok idő mire ez nála kialakul stb", tehát ilyen semmilyen módon lettem elutasítva. Legalább mondta volna meg határozottan, hogy nem kér belőlem. Úgymond hagyott ezzel bennem egy kis reményt, hogy majd lehet alakul valahogy..)
Ok, úgy voltam vele, hogy ha úgy nem akar, akkor maradjon a friendzone..
Ennek már pár hónapja, közben ugyanúgy beszéltünk, amiben csak tudtam segítettem neki, mindenhogyan támogattam (pénz stb.), mert értékes személynek találom, még ha el is lettem utasítva. Igazából még mindig nem vagyok túl rajta, folyamatosan lehangolt vagyok, semmi kedvem hónapok óta. Nem motivál semmi..
Kb. lelkileg tönkrementem amióta csak ismerem.. Nem rég viszont volt egy kis összetűzés közöttünk, elég jelentéktelen dolog, nem is értem miért húzta fel magát rajta. Persze bocsánatot kértem, de eléggé felfújta a dolgot.. mintha bűntudatot akarna kelteni bennem. Csak tudnám mire jó ez.
Azóta alig beszélünk, kérdeztem tőle, hogy mi a baj stb. Mondtam neki, hogy ha elege van már belőlem akkor inkább mondja meg, amire az volt a reakciója, hogy ismét letámadott szóban..
Kb. megteszek érte mindent, amit csak tudok, ő értem még semmit sem csinált.. de igazából ezzel nincs is bajom. Nekem bőven elég az, ha érte tudok valamit tenni.
(Róla azt kell még tudni, hogy nagyon gyakran változik a hangulata, egyszer jó minden utána hozzá se lehet szólni.. nem értem.)
Én megértem, hogy nem könnyű az élet, vannak problémák, nehéz időszakon mehet keresztül, de akkor miért "szórakozik" velem? Mire jó ez szerintetek?
Miért nem lehet megmondani, hogy nem kér belőlem?
Mit kéne tennem? Nagy nehezen rávettem magam, hogy ezek után nem fogom keresni, ha akar velem beszélni akkor keressen ő.. De így is hiányzik és azt se tudom mi van most. A másik dolog, hogy most is csak én próbálok tenni a barátságunkért, pedig nekem aztán semmi "hasznom" ebből. Lehet durván fogalmaztam, de értitek a lényeget.
Eközben az életem folyamatosan egyre szarabb lesz.
23F
Te a kutyája vagy ennek a csajnak. Ha olyan ha van kér tőled valamit, ha olyanja van semmibe vesz. Te írod, semmit nem tesz érted.
Miért jó ez neked?
Ez a csaj egy puszit nem fog neked engedni soha.
Ráadásul azt látja a többi csaj, hogy veled bármit meg lehet tenni.
Ezt azonnal hagyd abba. Gondolom szarul is nézel ki, ideje lenne elkezdened keményen edzeni.
Nem nézek ki rosszul, lehetne barátnőm jelenleg is, de olyat nem akarok aki iránt nem érzek semmit..
Az a baj, hogy nehéz túllépnem rajta.. kihasznál de mégse tudom elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!