Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Menjek vagy maradjak?
Párommal 2.5 éve vagyok együtt. A kapcsolatunk nem kiegyensúlyozott. Sokat veszekszünk, nem értjük meg egymást. Úgy érzem társas magányban élek. Próbáltam már beszélni vele, hogy hogyan tehetnénk jobbá, de ő nem igazán akar tenni semmit. Ő 29 én 30. Nekem van egy kislányom, 6 éves.
Jelenleg sajnos közmunkán dolgozom irodában, mert ahol lakunk kevés a munkalehetőség. Előtte természetesen rendesen fizető állásom volt, csak az a cég leállás miatt mindenkit elkuldött. Lenne egy lehetōségem Budapesten egy neves cégnél már holnap kezdhetnék. Párom megmondta, h ő nem költözik sehová.
Nem szeretnék 54 ezer forintért dolgozni, ez iszonyat megalázó. Lehetne rendes állásom, a lányom Budapesten kezdhetné az iskolát. Tesómék is fent vannak, segitenének mindenben, mondták. Van félretett pénzem. Kitudnék venni egy albétletet is akár.
Itt kezdődik a problémám. Lányom minden nap kistesóért sír, és nekem is lelkiismeretfurdalasom van emiatt. Szeretnék neki tesót, de már ígyis nagy lenne a korkülönbség. Ha felköltözünk szakítunk a párommal. Vagy itt maradok, 54 ezerért fogok dolgozni, boldogtalan kapcsolatban fogok élni, lehet szülök egy gyereket. De ha Budapestet választom kitudja meddig leszek egyedülálló, lehet nem is lesz a lanyomnak testvére..
Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Mit tegyek? Bocsi, ha kicsit kusza lett :)
"A kapcsolatunk nem kiegyensúlyozott"
Mi a kérdés?
Én mennék azonnal.
Egy nem kiegyensúlyozott kapcsolat miatt tuti nem adnám ezt a lehetőséget. Ha meg annyira akarna veled lenni menne veled. Hidd el, vernéd a fejed a falba, ha szétmentek te meg ott maradsz 54 ezres fizetéssel.
Gyereket vállalni meg még stabil kapcsolatba is meggondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!