Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek vagy maradjak? Remek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak? Remek lehetőség, de szeretem a párom!

Figyelt kérdés

Nos, 3 éve vagyunk együtt a párommal együt élünk két éve, nem zökkenőmentes a kapcsolatunk az utobbi időben sokat veszekedtünk többször majdnem szakìtottunk is de ennek ellenére szeretem. Kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget külföldön 1 hónapról volt szó megbeszéltük, hogy annyit kibirunk így eljöttem. Tegnap viszont felajanlották hogy maradhatok állandóra, ami azt jelentené hogy fél évente mehetek haza. Szóval ezt már nem birnánk ki. Nem tudom mit tegyek az egyik felem maradna a másik viszont haza menne. Volt már valaki hasobló helyzetben? Mi a véleményetek?

22L

2016. okt. 8. 11:40
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Igen és még annyi hogy ő nem tudna hozzám kijönni mert hazaköti a munkája! Szóval ez nem jöhet szóba sajnos.
2016. okt. 8. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha lehetséges, menjen utánad a srác. Ha nem, akkor menj ki, ez majd egy teszt lesz, hogy meg tudjátok-e tartani egymást.
2016. okt. 8. 11:44
 3/16 anonim ***** válasza:
38%
Én mennék. Ugyanez volt nálam is, filóztam hogy mi legyen, végül eljöttem (jól tettem, mert mint kiderült, ez is megcsalt mielőtt eljöttem, szóval...:D).
2016. okt. 8. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem gyárigazgató, vagy banki igazgatótanács elnöke, akkor hülyeség, hogy ideköti a munkája.
2016. okt. 8. 11:45
 5/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
81%

Karrier. Közhely: de ha ezt a kapcsolatotok nem bírja ki, akkor nem is volt mély. (és innentől tök mindegy, hogy te mennyire szereted, mert valahol majd elbuktok és lehet az fájdalmasabb lesz).

Ismerek egy párt akik 2 hónapja ismerték egymást. A lány New Yorkba kapott állást, méghozzá nagyon jót. De a férfi nógatta hogy menjen, pedig ott évente 1x találkozhattak. 3 évig volt kint, és 8 éve már, hogy együtt vannak egy család.

A távot az igazi és mély kapcsolatok kibírják. Vedd úgy, hogy ez egy próba! Nem arról kell döntened, hogy ragaszkodj a kapcsolatodhoz, mert nem rajtad fog múlni, hogy együtt lesztek-e. Ha nem elég jó ahhoz, hogy alapozni lehessen rá, akkor 1-2 kitolod így az elkerülhetetlent. De meg nem gátolod. Ha viszont olyan a kapcsolat, hogy arra lehet alapozni, akkor kibírja ezt a próbát is!

2016. okt. 8. 11:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az exem nem vállalt el egy ilyen munkát, aztán egy év múlva szétmentünk, többek között azért, mert már akkor sem volt stabil a kapcsolat, és mert úgy érezte, hogy miattam maradt le a nagy lehetőségről.

Loose-loose szituáció

2016. okt. 8. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan mi a munka? Mekkora a tavolsag? Es mi az hogy csak felevente jarhatnal haza? Valaki meglat teged a repteren, es visszarangat dolgozni?
2016. okt. 8. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
7., te hány éves vagy? 8?
2016. okt. 8. 11:57
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A munka Kanadában van.

2016. okt. 8. 12:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Most ezert miert lennek 8 eves? Nem ertem. Itt gyakorin hajlamosak tuldramatizalni a tavkapcsolatokat az emberek, es mar egy Ausztria-Budapest tavolsagbol dramat csinalni, ezert kerdeztem. De gondolom, jolesett belem kotnod. Na mindegy, kerdezo, en mindenkepp a munkat valasztanam. A gyermekeid, unokaid pedig a kesobbiekben csak megkoszonhetik majd ezt neked a tavoli jovoben:).
2016. okt. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!