Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Remek lehetőség, de szeretem a
párom!
Figyelt kérdés
Nos, 3 éve vagyunk együtt a párommal együt élünk két éve, nem zökkenőmentes a kapcsolatunk az utobbi időben sokat veszekedtünk többször majdnem szakìtottunk is de ennek ellenére szeretem. Kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget külföldön 1 hónapról volt szó megbeszéltük, hogy annyit kibirunk így eljöttem. Tegnap viszont felajanlották hogy maradhatok állandóra, ami azt jelentené hogy fél évente mehetek haza. Szóval ezt már nem birnánk ki. Nem tudom mit tegyek az egyik felem maradna a másik viszont haza menne. Volt már valaki hasobló helyzetben? Mi a véleményetek?
22 évesen ez egy hatalmas lehetőség, letelepedni Kanadában... ki ne hagyd, nagyon de nagyon megbánnád! Szereted persze, de a sok vita, a majdnem szakítások, ennek nem lenne happy end a vége de ezt érzed te is mélyen szerintem.
2016. okt. 8. 12:20
12/16 anonim válasza:
Ha egy kicsit is érettebb lennél, tudnád, miért lehet félévente hazajönni. Azt írtad, meglátják a reptéren, és visszarángatják dolgozni, hát ilyent egy 8 éves ír le, nem egy normálisan gondolkodó felnőtt, aki ismeri a fizetett szabadság, meg pihenőnap fogalmakat.
2016. okt. 8. 12:29
13/16 anonim válasza:
Dolgoztam kulfoldon, es pont ezert tudom, hogy a munkaado (ha ertelmes, normalis ember), akkor kepes felfogni, hogyha x ezer kilometerrol jott embert szeretne foglalkoztatni, akkor kompromisszumkepesnek kell lennie (ez mindket oldalrol igaz termeszetesen), mert lehet otthon nemzeti unnepnap/csalad/gyerekek etc. amik nem oldodnak meg rogton, ha valaki messze kezd dolgozni. Es altalaban ilyenkor lehet beszelni a munkaadoval, hogy ez es ez van, hogyan tudnank kozosen megoldani. De a stilusodbol latom, hogy ez neked eszedbe sem jut, hogy valaki esetleg igy gondolkozik, mert rogton oltogatni meg beszologatni kell...
2016. okt. 8. 12:32
14/16 anonim válasza:
A peldam pedig nyilvanvaloan "vicc" volt, de latom, neked ez sem jott at, csakhogy ujra beszologathass. Mindegy. Kerdezo, nem szeretnem szetoffolni a kerdesedet, konnyu dontest kivanok neked es a legjobbakat:)
2016. okt. 8. 12:34
15/16 anonim válasza:
a munkát válaszd. egyértelmű. ha szeretitek egymást kibírjátok és úgyis utánad fog menni. Magyarországon semmi lehetőség.
2016. okt. 8. 12:42
16/16 anonim válasza:
Külföldön dolgozom, egyértelműen azt mondom hogy maradj ott!
Nőként ott is fogsz találni pasit. Akivel akár még jobb is lesz a kapcsolatod.
Ha mégsem akkor pár év alatt megszeded magad és még mindig fiatalon hazatérsz, családot alapítasz. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!