Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle valami?
Arra lennék kíváncsi, hogy másoknak esetleg volt-e ilydn tapasztalata vagy mit gondol erről a helyzetről?
Szóval adott két húsz éven felüli, akik egyetem melletti nyári melóban ismerkedtek meg, szinte minden nap beszélgetnek, bár átlagban sajnos csak telefonon mert mindkettőjüknek elég kevés az idejük. Viszont, mindamellett, hogy néha már egész közel kerülnek egymáshoz, máskor mégis mintha kicsit távolságtartóvá válna a lány akár egyik napról a másikra és ár sokat beszélnek a randizásról, mégse jön össze. Én félek túlságosan attól, hogy nem lesz belőle semmi, vagy mit gondoltok róla? A pasi fél vagyok egyébként.
Hát igen... Általában az ilyenből nem szokott sok jó lenni.
Picit hagyd a témát, 1 hétig legalább! Gondold át mire van szükséged, és hogy azt hogyan érheted el legjobban!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!