Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kinevetnétek egy fiút ha érzelmesebb helyzetben (a barátnőjével) kitörne belőle a zokogás?
Azért állandóan ne sírjon, én se sírok naponta lány létemre, de szerintem marhaság, hogy egy férfi soha ne sírjon. Én még örülnék is olyan szempontból, hogy biztos megbízik bennem, ha ennyire elengedi magát, és kimutatja mit érez. Csak ne legyen mindennapos, az tényleg zavaró lenne azért.. de akkor se nevetném ki.
22L
A bájkeverő tengerparti jelenete jut eszembe mindig, ha valami ilyet olvasok ezen az oldalon.
Nos, semmi baj azzal, ha mondjuk valami oka van annak, ha az ember nem tudja visszatartani a könnyeit, de ha ez rendszeres és minden apróságnál előjön, az sem nőnél sem férfinál nem normális. Én legalábbis nem vagyok ilyen, és nem tudnék magam mellé elképzelni olyan férfit, aki ilyen.
Jujj, mostani páromnál volt egy ilyen jelenet. Kicsit sokat ivott szegénykém, és kitört belőle, mikor hazaértünk, kettesben, hogy mennyire szeret. 3 órán keresztül hallgattam, mit jelentek neki, kétszer annyira elérzékenyült, hogy a könnyeivel küzködött, miközben szorongatott. Hát, nem mondom, rettenetesen lesokkolt, nem is tudtam azonnal reagálni erre az egészre. Én teljesen józan voltam ekkor, valószínűleg ez is közrejátszott, hogy csak pislogtam, mint pocok a lisztben.
Nem nevettem ki, sose tennék ilyen, hiszen teljesen őszintén nyílt meg nekem. De hiába simogattam, mondtam neki, hogy szeretem, csitított, hogy én ezt nem értem, és ő sokkal jobban szeret :D Nagyon imádnivaló volt, most is mosolygok, ahogy visszagondolok erre, de nem gúnyból :) Jól esett, megható volt, de azért rendszert nem csinálnék belőle. Néha belefér, és aranyos tud lenni, de ha sokszor előfordul, az lehet megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!