Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál az exed legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál az exed legjobb haverjával/barátnőjével?

Figyelt kérdés

Ha bejön, meg minden, meg amúgy is a tiltott gyümölcs mindig izgalmasabb, meg egyáltalán tiltott-e?:D

Zavaró tényező, hogy az illető vajon csak rosszat vagy jót is hallott rólad.

Teljesen indokolatlanul gondolkozom ezen.:D

2016. febr. 9. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Az exemnek nem voltak ilyen közeli barátai, haverjai. De mondjuk ha a jelenlegi az exem lenne és bejönne a barátja, akkor se kezdenék vele semmit. A haveri körére nem tudok úgy férfiként nézni, vannak köztük jóképű srácok, jófejek is, de abszolút csak haverként tudok rájuk gondolni.
2016. febr. 9. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit...soha egyik exem legjobb haverja sem mozgatott meg semmilyen formában!

Nem vagyok az a fajta nő, aki végigmegy a baráti társaságokon...

De még ha nagyon odáig lettem volna valamelyik exem haverjáért, akkor sem lett volna semmi, már csak elvből sem!

Biztos nem adtam volna esélyt arra, hogy a szakítás(ok) után karöltve arról vihorásszanak meg dumáljanak, hogy ki, hogy dugott engem! Ezt a státuszt meghagyom másnak...:)

2016. febr. 9. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Első komoly barátnőm legjobb barátnőe számomra az anti-nőt testesítette meg (rövidebb haj, sovány alkat, stb.) Másodiknak meg egy meleg srác volt a legjobb barátja...

Asszem az utóbbi években nem haltam bele a kísértésbe :D

2016. febr. 9. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány a kérdező és milyen korú? és te összejönnél ?

Szerintem nem épp jó ötlet!

2016. febr. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!