Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdeményezzek, felejtsem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek, felejtsem el vagy várjak, amíg adódik egy lehetőség?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, tetszik egy velem egyidős srác. Személyesen még sosem beszéltünk, pedig erre lenne és lett is volna lehetőségünk. Már lassan 2 éve tetszik, de mindig próbáltam valamilyen indokkal elfelejteni őt, az utóbbi időben viszont úgy érzem, hogy egyszerűen nem megy és ezt nem tudom ennyiben hagyni. Egyetemisták vagyunk, de az az érzésem, hogy én hozzá "kevés lennék". Pontosan tudom, hogy ez egy hülye hozzáállás, hiszen nem ismerem őt, de mégis ettől félek.

Szerintetek próbáljam meg mégis elfelejteni (elvégre ha ő meg akarna ismerni, már megkeresett volna (mint említettem, minden adott ehhez)), vagy lépjek és kezdeményezzek, hátha valami jó sül ki a dologból? Esetleg várjak addig, amíg az élet összesodor minket? (Ha dolgunk van egymással, ez úgyis megtörténik.)

2016. máj. 1. 21:55
 1/7 Noren1989 ***** válasza:

Repülj rá gyönyörűm, és hamarabb meglesz a tapasztalat.

26/F

2016. máj. 1. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Képzelem, hogy kell kinéznie egy fiunak hogy egy lány kezdeményezzen nála, valószínüleg Zyzz vagy Jeff Seid szintü az illető, scott adkins fejével.
2016. máj. 1. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es: ha általánosítani akarsz, valószínűleg igazad van. De akiről én írtam, ő pont nem ilyen.
2016. máj. 1. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszek abban, hogy bárkinek is lenne végzete, vagy jelen esetben, hogy majd az élet összesodor vele, ha így van megírva.

Mert ha ő is esetleg így gondolja akkor szépen elmentek egymás mellett. Utána meg felteszed magadnak a kérdést, hogy mi lett volna ha....

Ha akarsz valami/valakit, akkor szerezd meg. Ez az életben kb mindenre igaz.

Tudom leírva ez könnyebben hangzik, mint a valóságban.

2016. máj. 1. 22:00
 5/7 A kérdező kommentje:
4-esnek köszönöm! Azt hiszem, pont erre volt szükségem.
2016. máj. 1. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

4 es jókat ír. Továbbá ez a gyönyörű női sablon szöveg..."Ha ő akarna, már keresett volna".

Gyönyörűm, több száz emberrel találkozol az egyetemen, míg végighaladsz a folyosókon. Sok mindenkitől akarhatunk sok mindent, mi emberek, mégsem tudunk mindenkihez odamenni. Mi alapján vegyen pont téged észre? Melletted ott van még 100 nő. Lehet hogy tetszel neki látásból, csak úgy mint sokan, de nem mehet végig kérdezősködni mindenkin, akkor meg az lenne a baj hogy bepróbálkozik mindenkinél. Tudom, hogy mindenki azt várja, hogy ő legyen az egyetlen!! De néha egy picit tenni kell azért, hogy felkerülj a céltáblára, mert ma már nem lehet tudni kinek milyen szándékai vannak mikor veled jön szembe.

pl a lányokra nagyon nincs ráírva hogy ha valaki bejön nekik, sőt általában még el is néznek vagy a földet bámulják, mikor elsétál előttük a kiszemeltjük. Igen, így tényleg könnyű kiszelektálni kinek is tetszhetünk...

2016. máj. 2. 06:04
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os: írtam üzenetet.
2016. máj. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!