Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
van egy lány, 3 éve ismerem. első 2 évben nem voltunk jóban, meg nem is voltam jó pasi. ez az utolsó év nyáron összeszedtem magam, leadtam 15 kg is és most izmos vagyok, szóval már felérek hozzá. 2 évig szívtuk egymás vérét be-be szólogattunk egymásnak minden nap, ez az utolsó év. Mit tehetnék? Egész jó a kapcsolatunk tudunk egymáshoz normálisan szólni. Osztály három csoportba osztható: 1. Ők(ő is), 2. Mi, 3. Csendesek
A csoportok egy bizonyos ismerősöm miatt voltak egymással haragban. Most hogy kicsit "felnőttünk" már szeretnék komolyan lépni a helyzettel kapcsolatban.
Ismerem egy ideje, de mégsem tudok róla sokat.Hogy kezdjem? Nem félek hogy kinevetnek vagy ilyesmi, de valamit szeretnék lépni, mert tényleg megkedveltem.
2015. nov. 20. 20:59
1/1 anonim válasza:
Hívd el moziba személyesen, vagy sétálni, ne facebookon, mert az olyan személytelen. Kicsit beszélgessetek 4szem közt, és akkor hívd el egy új filmet megnézni vagy egy új, ismeretlen helyre enne. Ha talpra esett vagy menni fog, csak légy magabiztos és figyelj a részletekre a későbbiekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!