Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen férfi szerintetek?! Megáll az eszem komolyan.

Figyelt kérdés
Flörtöltünk, kicsit kacérkodtunk egy férfival pár héten át, mire ma megszólított végre és szóba elegyedtünk. Tök szimpatikusak voltunk egymásnak, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk. Megkérdezte hány éves vagyok, mondtam neki, 31. Lefagyott, és azt mondta, 22-nek nézett maximum (jóval fiatalabbnak nézek ki tényleg a koromnál, ha nem is 22-nek,de nagyon alacsony és vékony vagyok, szép a bőröm) és nagyon sajnálja, hogy ilyen öreg vagyok, máskülönben el tudott volna képzelni többet köztünk. Ő 37 éves! Komolyan nőiesség ide vagy oda, legszívesebben felrúgtam volna! Így még nem sértett meg senki. Ez nagyon rosszul esett. Normális az ilyen ember?! Még ha egy 25 éves srácról lenne szó, megérteném, de így...
2020. máj. 29. 22:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem az elutasítást viseli nehezen, nem hiszem el, hogy ennyire nem megy a szövegértés.

Szimpatikus volt neki, amíg ki nem derült a kora. Lefordítom incelre: flörtölsz, nevetgélsz, jól elvagy egy szimpatikus lánnyal, aki látja, milyen magas vagy, majd megkérdezi, hány centi vagy, és a válaszra (178 cm) rideg lesz és elutasít.

Legalább magatoknak valljátok be, hogy ez teljesen más, mint ránézni az utcán, és le sem állni vele, mert nem tetszik.

2020. máj. 30. 13:00
 32/35 A kérdező kommentje:
sokat segítettek. És nagyon örültem, hogy ennyien szavaztatok, pedig tényleg nem adtam sokfajta lehetőséget ahogy az elején írta valaki :D Ezt nem gondoltam volna, köszi szépen mindenkinek! :D
2020. máj. 30. 17:46
 33/35 A kérdező kommentje:

Na, valahogy kitörlődött a hozzászólásom eléje, pedig elég hosszan írtam.

Úgyhogy most rövidebben: úgy van, ahogy a 31.hozzászóló írja. Nem maga a visszautasítás bánt, ugyan már. Szerintem elég tisztán és érthetően leírtan a helyzetet, mi hogyan történt.

És nem igaz, hogy a korom csak kifogás volt, ahogy valaki írta. Hiszen addig annyira jól elvoltunk, minden olyan tökéletesnek tűnt. De már nem sajnálom. Igazatok van, nem kár érte és jó, hogy ilyen hamar kiderült.

Nagyon jól estek a válaszaitok, a nagy többségé, köszönöm nektek!

Tegnap nagyon kivoltam, mára már egész jól lenyugodtam.

2020. máj. 30. 17:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Én a helyében örültem volna neked.
2020. máj. 31. 03:35
 35/35 anonim ***** válasza:

Pufika nyuszika vergődésétől nem változnak meg a dolgok:D

Kérdező kezdj velem, legfeljebb le túlfiatalozlak:D

2020. jún. 2. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!