Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen férfi szerintetek?! Megáll az eszem komolyan.

Figyelt kérdés
Flörtöltünk, kicsit kacérkodtunk egy férfival pár héten át, mire ma megszólított végre és szóba elegyedtünk. Tök szimpatikusak voltunk egymásnak, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk. Megkérdezte hány éves vagyok, mondtam neki, 31. Lefagyott, és azt mondta, 22-nek nézett maximum (jóval fiatalabbnak nézek ki tényleg a koromnál, ha nem is 22-nek,de nagyon alacsony és vékony vagyok, szép a bőröm) és nagyon sajnálja, hogy ilyen öreg vagyok, máskülönben el tudott volna képzelni többet köztünk. Ő 37 éves! Komolyan nőiesség ide vagy oda, legszívesebben felrúgtam volna! Így még nem sértett meg senki. Ez nagyon rosszul esett. Normális az ilyen ember?! Még ha egy 25 éves srácról lenne szó, megérteném, de így...
2020. máj. 29. 22:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakban az a durva, hogy inkább megdugnának egy csúnya, 30-asnak kinéző 22 évest, mint egy 22-nek kinéző 30-ast. Akkor mivel vág fel a haveroknak?
2020. máj. 30. 02:30
 22/35 anonim ***** válasza:
16%

Ennyire nehezen viselik egyes nők az elutasítást? Mit kell ezen ennyit rugózni?

Majd lesz tőle jobb pasid.

2020. máj. 30. 03:30
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Infantilis, idiótákkal nem érdemes foglalkozni én jót röhögnék rajta.

Majd elküldeném egy pszichológushoz, hogy dolgozza fel az elmradt dugatlan tini éveit. Legalább csak pár hetet pazaroltál rá. Lehetett volna több is akár :-D de nem így történt adj hálát az égnek, hogy csak pár hét volt.

2020. máj. 30. 09:40
 24/35 anonim ***** válasza:
27%
A teljes kérdés így hangzik: Szerintetek lehet normális az a férfi, aki engem kikosarazott?
2020. máj. 30. 09:59
 25/35 anonim ***** válasza:
16%
Nem az életkoroddal volt baja. Ez csak egy ürügy volt.
2020. máj. 30. 10:03
 26/35 anonim ***** válasza:
17%
Miért dühöngesz? Attól neked jobb lesz?
2020. máj. 30. 11:09
 27/35 anonim ***** válasza:
71%

"Nők ezt ugyanúgy csinálják, ott valahogy nem akad ki ennyi válaszoló."

Nyuszika, a nők ezt a korban nem hozzájuk illovel csináljak.

2020. máj. 30. 11:28
 28/35 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, te tényleg elhiszed, hogy a korod miatt utasított vissza? 😅
2020. máj. 30. 12:37
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap itt nyomjátok, hogy 30 felett értéktelen a nő: miért lenne hihetetlen, hogy ezek a pasik a valóságban is léteznek?
2020. máj. 30. 12:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Állj úgy hozzá, mint egy kívül szép, de belül rohadt almával. Persze, fáj, hogy nem olyan, mint ahogy elképzelted, de a legjobb, amit tehetsz, hogy eldobod a francba.

Valószínűleg a jóember úgy gondolta, hogy egy 22 évest hosszabb távon is le tudna nyűgözni, de egy 31-estől már beijedt. Fel se állna neki a tudattól. Benézted, ő csak kívülről férfi, van ilyen, dühöngd ki magad és lépj tovább.

2020. máj. 30. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!