Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen férfi szerintetek?! Megáll az eszem komolyan.

Figyelt kérdés
Flörtöltünk, kicsit kacérkodtunk egy férfival pár héten át, mire ma megszólított végre és szóba elegyedtünk. Tök szimpatikusak voltunk egymásnak, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk. Megkérdezte hány éves vagyok, mondtam neki, 31. Lefagyott, és azt mondta, 22-nek nézett maximum (jóval fiatalabbnak nézek ki tényleg a koromnál, ha nem is 22-nek,de nagyon alacsony és vékony vagyok, szép a bőröm) és nagyon sajnálja, hogy ilyen öreg vagyok, máskülönben el tudott volna képzelni többet köztünk. Ő 37 éves! Komolyan nőiesség ide vagy oda, legszívesebben felrúgtam volna! Így még nem sértett meg senki. Ez nagyon rosszul esett. Normális az ilyen ember?! Még ha egy 25 éves srácról lenne szó, megérteném, de így...
2020. máj. 29. 22:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
98%
Nem az a baj, hogy fiatalabbra hajt, hanem hogy annyira faxagyú, hogy a számok befolyásolják, nem az, amit lát.
2020. máj. 29. 23:26
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
ÖREG vagy???? XDDDDDDDDDDDDDDDDD
2020. máj. 29. 23:29
 13/35 anonim ***** válasza:
98%
37? Öreg hozzád.
2020. máj. 29. 23:30
 14/35 anonim ***** válasza:
15%
A #9-es válaszom ennyire betalált? :D Minden 2. hozzászóló kiakadt azon, hogy az illetőt a kora miatt offolták. Nők ezt ugyanúgy csinálják, ott valahogy nem akad ki ennyi válaszoló.
2020. máj. 29. 23:33
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
Mond meg neki, hogy kapja be!
2020. máj. 30. 00:20
 16/35 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy egysejtű.... hogy nem vetted ezt észre, már az első pár pillanatban?

Hagyd a fenébe... egy ilyen alak annyit nem ér hogy leköpd, nem hogy dühöngj a marhaságán napokig.. az ilyen megérdemli hogy ne legyen családja, és komoly mély kapcsolata.

Engedd el !

2020. máj. 30. 00:50
 17/35 anonim ***** válasza:
15%

Félreérted. Ő jó a csajozásban, neki nem jelentett olyan sokat ez a pár hét mosolyogás, mint neked.

Ő nem idióta, se nem hülye, hanem csak nem kellesz neki. Férfiaknak is joguk van elutasítani 😴

2020. máj. 30. 01:03
 18/35 anonim ***** válasza:
95%

37 éves a pali. Én elhiszem hogy 22 évest akar, de nyilván nem találnának közös témát az eltérő életszakaszban járásuk miatt.

Erre talál egy csini nőt, aki kinézetre tetszik neki, fiatalos, és még korban sincs túl messze tőle.

Értelmes pasi ezt értékeli.

Szerintem más ok miatt szakított veled.

2020. máj. 30. 01:12
 19/35 Tizenhármas ***** válasza:
88%

Ahaha sok sikert a szerencsetlennek 22 evest baratnot talalni! Max kihasznaljak majd a fiatal lanyok, de nincs az 20 eves akit komolyan erdekelne, vele mar nem fog csaladot alapitani senki sem

Jo ban jartal, hogy meg az elejen kiderult, szerintem az olyan pasi aki nala ennyivel fiatalabb holgyekre palyazik az mas teren sem normalis

2020. máj. 30. 01:29
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Ha 37 évesen el tudott volna kapni vagy csábítani egy 22 évest, az piszok jól esett volna neki. Lehet, hogy a korod érdekelte, az vonzotta és csalódott, így már nem is voltál érdekes.

Velem történt, hogy próbáltam fűzni egy lányt, de kiderült, hogy túl fiatalnak tart. Úgy gondolta, hogy 2-3 évvel fiatalabb vagyok nála. Amikor elköszöntünk, megmondtam a koromat: Én voltam az idősebb. 9 évvel. Teljes rendszerösszeomlás volt a csajnál.

2020. máj. 30. 02:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!