Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint kellemetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint kellemetlenül?

Figyelt kérdés

Volt egy időszak, amikor eléggé megszorultam anyagilag, mert elvesztettem az állásom. A párom felajánlott 100 ezer forintot segítségként. Mivel sosem kérek senkitől, tőle sem akartam elfogadni, pláne hogy akkor még nem is éltünk együtt. Erősködött, hogy tegyem el, ő ezt mindenképpen rám szánta és akkor nyugodt, ha adhat. Eltettem, de sosem nyúltam hozzá. Hamar találtam másik állást és vissza akartam adni, de azt mondta, szó sem lehet róla, mert ezt nem kölcsönnek szánta, ez már az enyém, tartsam meg. Párszor még próbáltam neki visszaadni, de mindig ugyanaz volt a vége. Azóta eltelt egy év, szerencsére ezalatt a többszörösét félre tudtam tenni. Mivel nincsenek titkaink egymás előtt, tudja mennyi pénzem van most. Hozzáteszem, neki sokkal több megtakarítása van. Ma azzal jött haza, hogy arra gondolt, már visszaadhatnám a pénzt, amit adott. Természetesen viszaadom, nem ezzel van gondom. Itt az elv zavar. Hogy egy éven át próbáltam neki visszaadni és folyton azt hajtogattta, hogy az már az enyém. Most meg odaáll elém, hogy eljött az ideje, hogy visszaadjam. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert úgy jött ki, mintha kölcsönt adott volna, amit nem akarok visszaadni.

Csak én vagyok érzékeny vagy kívülállóként is furcsa a helyzet?

2020. máj. 15. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem a valaszolók nem értették a lényeget.

Nem felszólítva lett a kérdező, hogy ideje lenne visszaadni azt a pénzt, hanem lehetőséget, hogy ha akarja visszaadhatja.

Egyfajta elismerése annak, hogy a kérdező megállta a helyét egy nehéz időszakban.

2020. máj. 15. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem is rosszul esne. Mert ahogy írod, én is visszaadnám, nem erről van szó, hanem arról hogy egy évig próbáltad visszaadni, akkor nem kellett, most meg egyszer csak hirtelen mégis. Nekem is volt ilyen, hogy a férjem (akkor még csak barátom) adott kölcsön mert pár hónapig nem volt munkám, és szülinapomra úgymond egy nagyobb összeggel segített ki. De azóta sem kérte vissza, fel sem hozta a témát. Tudom, hogy ha én erőltettem volna hogy visszaadom, nagyon megsértődött volna, mert ő azt a pénzt nekem ajándékba adta.
2020. máj. 15. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem fura. Ha együtt éltek, egy háztartást vezettek, nem mindegy, hogy kinek a zsebében van a pénz?
2020. máj. 16. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a pasi így akarta egy kicsit megbillenteni a lányt lelkileg. Nem akar ő rosszat neki. De szerintem szeretne uralkodni a csajon.
2020. máj. 16. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Részemről itt lenne a kapcsolat vége. Nem szeretem ha szórakoznak velem. Bár el se fogadtam volna, pont ezért.
2020. máj. 16. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!