Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha tetszene nektek egy férfi, írnátok névnapjára?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk barátok, inkább közeli ismerősök. Inkább köszönőviszony, néha rövid beszélgetés munka miatt (nem vagyunk közvetlen munkatársak), de úgy tűnik a szimpátia kölcsönös.
Ebben az esetben ha bejönnék a nőnek, írna névnapi üzenetet? Ti írnátok?
tegnapelőtt 14:15
1/7 anonim válasza:
Névnapokat nem igazán tartok fejben. Születésnapokat inkább, arra simán írnék, ha eszembe jut az illető. De nem azért, mert bejön. Ez csak egy kedves gesztus, romantikus szándék nélkül.
2/7 anonim válasza:
Nem. Majd ha elhív randira, vagy kifejezi, hogy lehet köztünk párkapcsolat mert tetszem neki akkor felköszönteném szülinap alkalmából. Nehogy már még én pitizzek olyan hapsinak akinek lehet nem is tetszem (annyira).
3/7 anonim válasza:
Nekem van nőként férfi ismerősöm és fel szoktam köszönteni a névnapján is. De ebbe semmi olyan gesztus nincs, hogy én közeledjek hozzá. Csak szimplán aranyos dolognak tartom.
5/7 anonim válasza:
Én se. A névnap nem is olyan "ünnep", hogy gratulálni kéne szerintem.
6/7 anonim válasza:
Csak szülinapra, az is barátoknak, ismiknek kedves gesztus, de semmi több.
7/7 anonim válasza:
Én írnék a helyedben, vagy inkább személyesen köszönteném fel.
Születésnap persze, hogy fontosabb, de lehet, nem is tudod, mikor van neki.
És ha már kitalálták a névnapokat, miért ne ünnepelhetnénk, vagy köszönthetnénk fel egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!