Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elítélendő ha egy nő csak azért jön össze egy nagydarab férfival, mert ez a fétise?
Figyelt kérdés
tegnap 14:46
1/14 anonim válasza:
Ha a férfi tisztában van vele és belemegy akkor nem, de ha fogalma sincs róla akkor nyilván a válasz rá igen.
2/14 anonim válasza:
Miért lenne elítélendő? Kinek mi az ízlése, vagy fétise, azt akarja megélni, átélni.
3/14 anonim válasza:
Ha ez a fétise minden rendben, valószínű szereti is.
4/14 anonim válasza:
Az izlest nem kell megmagyarazni.
Azt se,ha valtozik.
5/14 anonim válasza:
Nincs is annál szörnyűbb dolog a világon, mint amikor valaki azzal jön össze, aki bejön neki.
6/14 anonim válasza:
Sztem abban az esetben teljesen oké, ha ezt közli a férfival (mármint hogy nemcsak szimplán tetszik neki, hanem hájfétises), és az így belemegy a dologba.
7/14 anonim válasza:
Nahát, ezek vajon ugyanazok a válaszolók akik más kérdés alatt nyivákolnak, ha egy nőnek a rosszfiúk jönnek be? Ha a dagadt, egészségtelen, szuszogó időzítettbombára izgul, támogatja hogy 40 évesen elpusztuljon az nem baj, igaz? Vagy ha valakinek az izmos, magas palik jönnek be akkor hol van ez a nagy elfogadás??
8/14 anonim válasza:
6: én speciel nő vagyok, és baromira nem nyivákolok amiatt, hogy bizonyos nőknek a rosszfiúk jönnek be :D.
9/14 anonim válasza:
7# valami fogalomzavart érzek itt... tudod a NAGYDARAB,meg az elfolyt hájpacni nem ugyanaz. A kérdező a tipikus széles macis ferfiakra izgul. Ez egy testalkat. Nem kell rögtön a bálna című film főszereplőjére gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!