Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfi 30 éves korában veszi meg első autóját?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 19:23
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
94%
Semmi gond nincs vele. Most jutottál el arra a szintre hogy autód legyen. Gondolom eddig voltak sokkal fontosabb megvalósítanivaló dolgaid. Azt is írd meg, hogy van egy 2millió forintos kerékpárod...
2020. máj. 3. 08:53
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
41 éves férfi vagyok és soha nem volt autóm. Eddig nem volt rá szükségem.
2020. máj. 3. 11:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz, én pl. az autót sem várom el (belváros környékén lakom mondjuk, nincs rá szükségem)... exemnek 34 éves korában sem volt autója, és nem amiatt váltak szét az útjaink, nem zavart.

Biztos van olyan kör, ahol ciki, de akkor nem abban a körben kell ismerkedni (nem ilyen szupertiptop nőknél, nem felsővezetői körökben).

2020. máj. 3. 16:49
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valamelyik jó közlekedésű nagyvárosban laksz, akkor lehet gáz, hogy 30 évesen már így el vagy kényelmesedve, de egyébként nem.
2020. máj. 8. 05:48
 25/29 anonim válasza:
100%
nem gáz , van aki sohase fog autót venni mert nem szeret vezetni, vagy más okból kifolyólag. Ez nincs korhoz kötve igazából. Szerintem aki ettől itél meg, az 1 lelkiszegény ember.
2020. máj. 8. 18:42
 26/29 atesz763 válasza:
100%
Szerintem nem gáz, az hogy van autód nagyon hasznos dolog, de nyilván nem követelmény hogy egyáltalán legyen.
2020. máj. 8. 18:45
 27/29 geza tozser ***** válasza:
100%

Miért mérce(?) az hogy 30 éves korban legyen autója?

Sok tényezőtől fűgg, attól kezdve mit keres odáig hogy hol és kinél lakik.

Senkiben sem merúlt fel az hogy azt a jó pár milliót meg is kell keresni és megsporólni egy kocsira?

Tudtommal az nem egy kiló krumpli amit akkor vesz meg az ember amikor csak akar..

2020. máj. 8. 20:54
 28/29 anonim válasza:
100%
szerintem nem korfüggő hogy valaki mikor vesz autót. Ma már az autó nem 1 sutátusz szimbólum ha nem 1 szükséges rossz. Attól függ hol laksz, mert lehet hogy a kocsi áll a garázsban és hetekig beleseülsz, mert egyszerübb busszal, villamossal van metróval közlekedni, például Budapesten.
2020. máj. 9. 08:40
 29/29 anonim válasza:
100%
szerintem az a gáz ha valaki ilyen hülyeséget kérdez.
2020. máj. 9. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!