Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános, ha szexkapcsolatról van szó, és az első csók után már fogja a nő kezét és úgy sétál vele a férfi?
Bocs, nekem ebben nincs tapasztalatom, épp azért kérdezem. ;)
Azt mondjátok akkor, hogy ez általános. Továbbá részemről pontosan alátámasztja, miért értékeli egyre kevesebb nő egyre kevésbé a férfiaktól ezeket a "romantikus" gesztusokat. Ez van. :)
Egy szexkapcsolatba minden belefér és annak az ellenkezője is. Pont azért terjedt el ennyire. Van akik szorosabban kötődnek egymáshoz, közös programok is vannak, mélyebb beszélgetések, és vannak akik csak szexre találkoznak, nem lelkiznek, nem programoznak.
A külvilágnak nem kell tudni,hogy egy pár milyen kapcsolatban van egymással, tehát ha mindkét fél független akár sétálhatnak kézen fogva is.
A lényeg egy szexkapcsolatban,hogy mindkét fél hasonló elvárásokkal menjen bele, és fogadja el amit a másik tud nyújtani.
A fenti példánál akkor van gond ha az egyikük meg akarja fogni a másik kezét aki ez előtt megdöbbenve áll...
# 8-al maximálisan egyet értek ebben amúgy.
Én elfogadom teljesen a szexkapcsolatot is, mint olyan. De kézenfogva sétálni dugópajtival én sem feltétlen szeretnék. Miért? Mert nem a párom, egyszerűen ezért.
Bár valóban többet látok olyat köztük, aki nem csak szexre, hanem némi érzelemre, meg bújásra is vágyik valakivel, de a kapcsolatot teljes egészében közben nem szeretné. Ettől ez a kapcsolat még mindig egyfajta pótlék marad, csak a látszata annak, amit eljátszanak. Nekem ez mindig érdekes dolog. De ez én vagyok, én szeretem az egyenes dolgokat: ha szexkapcsolatról beszéltünk, engem idegesít a kézenfogás és minden birtokolni vágyása a másiknak, jobb szeretem helyén tartani és kezelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!