Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "csok" program miért vonzó sokszor olyan 30as férfiaknak, akik érzelmileg éretlenek és szakmailag nem akarják magukat képezni, akkor is ha lenne lehetőség?
Ezeket a férfiakat sokszor taktikusnak látom és haszonlesőknek, ugyanakkor a gyerekekkel szellemileg is foglalkozni kell, nem csak létrehozni és még sok mindent lehet erről beszélni.
Tudom, hogy nem én szabom meg a "csok" program szabályait, csak erről a jelenségről szeretnék beszélni. Köszönöm :).
Elmagyaráznád, hogy hogy kerül ide a CSOK?
CSOK-ot párok kaphatnak és ahhoz, hogy párról lehessen beszélni, kell egy nő is, aki ilyen férfit választ.
Egyébként, ha te szabhatnád meg a CSOK szabályait, akkor mit tennél?
Apaalkalmassági vizsgát tetetnél a férfiakkal?
A nőknél is lenne anyaalkalmassági?
Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz!
A munkámból adódóan csak férfiakkal vagyok körülvéve, szám szerint 46 fő, főleg fiatalok 25-45-ig, 2 idősebb van.(Épületgépész technikusok)
Egyiknek sem jut eszébe a Csok miatt párkapcsolatba kezdeni, vagy a meglevőt elmélyíteni. Viszont akinek már volt 3 gyereke, az igénybe vette a lehetőséget. Ettől sem jobb, sem rosszabb szülő nem lett. Én sem értem, hogy mire alapozod a kérdésed!
A pénz mindig vonzó.
De, aki ilyen miatt házasodik, vállal gyereket, az mindig gáz!
Aki 30+ éretlen az apaságra az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!