Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy férfi 30 éves korában veszi meg első autóját?
Szerintem az a gáz, ha egy férfi egyáltalán autót vesz ötven éves kora alatt. Jó oké, vannak olyanok, akiknek elnézem mert mondjuk szar a buszközlekedés, tény, hogy napi 3-4 buszra sajnos nem lehet tervezni pl. kis faluban.
De amúgy gondoljuk végig nagyvárosban van helyi közlekedés, kis városban bőven elég a bicikli, vagy a lábbusz. Aprófalvas vidéken, ahol csapnivaló a buszközlekedés, ott megértem, hogy valaki vesz.
Tehát aki autót vesz az két dolog miatt teszi
Lusta, és akkor azért van bajom vele
Státuszszimbólumnak veszi és akkor azért van bajom vele
Én majd akkor fogok autót venni, ha már majd fáj mindenem és segítség kell a közlekedéshez.
30 éves leszek decemberben. nincs autóm mert nincs pénzem rá.
Én is szeretnék vezetni de nincs lehetőségem autót vásárolni.
Lemaradt
Jogsim 20 éves korom óta van, sajnos azóta nem sikerült autót összehozni. Sajnos én nem ismertem meg olyan férfit aki autót adott volna mint sok nőtársamnak sikerült.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!