Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfi 30 éves korában veszi meg első autóját?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 19:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
A férjem 31 volt, mikor megismertem, 3 évvel később vettünk autót. Sosem gondoltam gáznak.
2020. máj. 2. 20:14
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az a gáz, ha egy férfi egyáltalán autót vesz ötven éves kora alatt. Jó oké, vannak olyanok, akiknek elnézem mert mondjuk szar a buszközlekedés, tény, hogy napi 3-4 buszra sajnos nem lehet tervezni pl. kis faluban.

De amúgy gondoljuk végig nagyvárosban van helyi közlekedés, kis városban bőven elég a bicikli, vagy a lábbusz. Aprófalvas vidéken, ahol csapnivaló a buszközlekedés, ott megértem, hogy valaki vesz.

Tehát aki autót vesz az két dolog miatt teszi

Lusta, és akkor azért van bajom vele

Státuszszimbólumnak veszi és akkor azért van bajom vele

Én majd akkor fogok autót venni, ha már majd fáj mindenem és segítség kell a közlekedéshez.

2020. máj. 2. 20:29
 13/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem.
2020. máj. 2. 20:37
 14/29 anonim ***** válasza:
27%
#12 ha van rajta sapka akkor az a bajod, ha nincs akkor meg az.
2020. máj. 2. 20:45
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2020. máj. 2. 20:58
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

30 éves leszek decemberben. nincs autóm mert nincs pénzem rá.

Én is szeretnék vezetni de nincs lehetőségem autót vásárolni.

2020. máj. 2. 22:25
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

Lemaradt

Jogsim 20 éves korom óta van, sajnos azóta nem sikerült autót összehozni. Sajnos én nem ismertem meg olyan férfit aki autót adott volna mint sok nőtársamnak sikerült.

29/N

2020. máj. 2. 22:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is 31 évesen vettem. Addig mindig volt mivel járni (szüleim régebbi kocsija vagy páromé), aztán úgy alakult, hogy kellett a saját és vettem. Nincs ebben semmi gáz szerintem.
2020. máj. 3. 00:25
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Az autó amint megveszed, kiguritod a boltból, már kevesebbet ér, az egyik legrosszab befektetés az autó. Kérdésedre a válasz NEM. Elöbb gyüjtsön lakásra utánna jöhet a kocsi.
2020. máj. 3. 04:36
 20/29 Peter Drag válasza:
100%
Hivatásos gépkocsivezetőként, úgy vagyok vele, hogy vezetek épp eleget 27 év teherautón, 11 év buszon újabban. Van egy szépséges motorom, a szabadídőmet neki szentelem. Nem volt5 soha autóm, és valószínű, hogy nem is lesz. Nincs rá szükségem.
2020. máj. 3. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!