Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak véleménye érdekelne! Ma elmentem beiratkozni valahova és első látásra szimpatikus volt az a férfi aki a főnök ott és a papír részét is intézte. Lehet?
Egymással szemben ültünk, töltötte a papírokat és kérdezgetett.
1. Elrontotta az első papírt. (Lehet hogy zavarban volt?)
2 kétszer is visszakérdezett hogy a születési nevem ugyan az e mint a jelenlegi.
3. Valamit elírt,erre mondtam neki hogy öregszünk! Erre kétszer is elmondta hogy csak ő öregszik. (Egyébként hasonló korúak lehetünk. Ezt vehetem bóknak?)
Szerintetek lehetséges hogy szimpatikus vagyok számára, mint nő?
Valószínűleg nem vagy ellenszenves, de messzemenő következtetést ebből még ne vonj le.
Keresd a társaságát, kérdezz tőle valamit, ha nem sürgős munkában van talán tudtok beszélgetni.
"első látásra szimpatikus volt az a férfi aki a főnök ott"
nahát, ki gondolta volna, hogy a főnök fog tetszeni a csajnak
Tetszel neki. Itt az volt a lényeg, hogy többet legyen veled, tetszett neki a viselkedésed, ezért játszott veled egy kicsit.
Én is gyakran viselkedek így a szimpatikus beosztottakkal. Miért lennék velük rideg és tárgyilagos, ha jól szórakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!