Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért zavarja ennyire, ha egy nő magasabb beosztásban dolgozik náluk?
Lehetséges okok:
1. többet keresel (büszkeségi kérdés sok férfinél, nálam nem)
2. karrierista nő képe lebeghet előttük (időd nulla magánéletre, más nem fontos a munkán kívül)
3. téged kezdene el zavarni idővel, hogy többet keresel
4. nem néznéd hosszútávon férfinek azt, aki alacsonyabb végzettségű/pozíciójú, mint te.
VÁlaszz :)
A férfiakat az zavarja ha te vezető beosztásban vagy akkor valószínűleg magasabb is a fizetésed az övéknél. Nem tudják elviselni ha nem ők a családfenntartók..
Rossz lehet az az érzés mikor hazaviszel jó esetben havi 100e forintot a bnőd meg 200e-et... Nem voltam még ilyen helyzetben és várhatóan nem is leszek(én is vezető beosztásban vagyok) ezek csak a gondolataim... ezért lehet.
Szerintem kisebbségi komplexusuk volt.Némelyik férfi nem tudja elviselni,ha a nője többet keres,mert így nem érzi azt,hogy egyenlő felek lennétek(bár vannak olyanok is,akiknek mániákusan felsőbbrendűek akarnak lenni).
A lényeg ez.
Én magasról leszarnám,hogy magasabb pozícióban lenne,mint én és azt is,hogy többet keresne.
Magamat fent tudom tartani,jól keresek,értem a munkámhoz és az én munkahelyemen csak 2 pozíció van,szóval nem nehéz magasabban lenni.
Nem hiszem,hogy valaha is emiatt érezném szarul magam és szerintem a korom ellenére elég sokat le tettem már így is az asztalra.
"Nem értem ezt, ha valaki normálisan áll ehhez a dologhoz, miért nem működik?"
Mert önbizalom hiányos idiótákkal volt dolgod(szerintem).
Ha tévedek,akkor bocs!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!