Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok nagy része gyűlöli a férfiakat?
Van pár leszbikus ismerősöm. Ha egy házibuliban összefutunk, szinte "félek" tőlük, annyira süt róluk, hogy utálják a férfiakat.
Ők nagyon büszkék arra, hogy nekik nincs szükségük férfira, meg kb. azt mondják, hogy a férfiak amúgy sem jók semmire, ennél durvábbakat is.
Barátnőm szerint is elég durva, amikor beszél velük, kicsit olyan érzése van, mintha "át akarnák téríteni". lehet ez kicsit h.lye kifejezés volt, de értitek.
Neten is láttam elég sok ehhez hasonlót. Nektek is van ilyen tapasztalatotok, vagy csak én ismerek pár ilyen furcsa egyént?
Ilyen minden képzelt vagy valódi csoportban van, a csoport lényege, hogy meghatározd, hogy ki van a csoportban és ki nincs a csoportban. Namost ha egy csoport éthosza az, hogy akik nincsenek benne, azokat utálni kell, akkor az a csoport elbukik.
Ezen kívül pedig minden egyes csoportban lesznek olyan egyének, akik szeretik magukat úgy meghatározni, hogy ők, a csoport tagjai a szokásaik miatt különbek másoknál, de ezzel csak annyit mutatnak be, hogy a csoportjuk határozza meg a személyiségüket, és nem fordítva.
Az igazi leszbikusok tényleg utálják a férfiakat.
Mivel nincs szükségem f***ra így objektíven látom milyenek a férfiak. A nők mindenben jobbak, kedvesebbek, megértőbbek, nem szőrösek, büdösek, fürdeni is szoktak, nem agresszívak, nem kell félni tőlük, hogy zaklatnak.
Egy igazi leszbikus.
Na örülök, hogy akkor ezek szerint ők a kivételek. :)
1-es: Hát anno középiskolában volt 10 lány az osztályunkban, 4 év alatt mindenki mindenkinek volt a legjobb barátnője, aztán a legnagyobb "ellensége", aztán megint kibékültek, megint utálták a másiakt... :D Na ezt csak viccből írtam, a tinik ilyenek. :D
Köszi a válaszokat, örülök hogy leszbikus lányok is válaszoltak. :) Reméltem, hogy ők csak kivételek, nem akartam általánosítani.
Nem tudom mit mondanak bnőmnek, ő mondta nekem hogy kicsit olyan érzése van mikor pasikról beszélnek, ő jóban van velük. Lehet engem szidnak. :D Bár velem nek hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!