Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A leszbikusok nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusok nagy része gyűlöli a férfiakat?

Figyelt kérdés

Van pár leszbikus ismerősöm. Ha egy házibuliban összefutunk, szinte "félek" tőlük, annyira süt róluk, hogy utálják a férfiakat.

Ők nagyon büszkék arra, hogy nekik nincs szükségük férfira, meg kb. azt mondják, hogy a férfiak amúgy sem jók semmire, ennél durvábbakat is.

Barátnőm szerint is elég durva, amikor beszél velük, kicsit olyan érzése van, mintha "át akarnák téríteni". lehet ez kicsit h.lye kifejezés volt, de értitek.

Neten is láttam elég sok ehhez hasonlót. Nektek is van ilyen tapasztalatotok, vagy csak én ismerek pár ilyen furcsa egyént?

2014. ápr. 16. 15:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hopp, ezért nem jó telóról írni, elküldtem véletlen. :D

*Bár velem nem hiszem, hogy bajuk van, mert nem szóltam még be nekik, mondjuk volt olyan amikor közel jártam hozzá. :D Lehet megkérdezem a barátnőmet, de ilyenről nem szokásom kérdezgetni, hogy a barátaival miről beszélget.

2014. ápr. 16. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:

én se utálom a férfiakat :) barátaim között is vannak pasik akikkel ezer éve barátok vagyunk

Én nem vagyok büszke arra hogy "nincs szükségem férfira" mert alapvetően szerintem mindenkinek társra van szüksége :)

20/L/L

2014. ápr. 16. 23:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is leszbi vagyok, de nem gyűlölöm, vagy utálom a férfiakat, csupán semmilyen vonzalmat irántuk.

17/L/Leszbi

2014. ápr. 17. 07:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezeknek az embereknek elsősorban saját magukkal van problémájuk. Ugyanúgy, mint a homofób embereknek is. Leszbikus nő vagyok és az ég világon semmi bajom nincs a férfiakkal, kivéve a bunkókkal, akik nem tisztelik a másikat. Azok a bunkók nem csak a nőket nem tisztelik, hanem eleve a másik embert. Egyébként sok férfivel dolgozom együtt és könnyebb a férfiakkal üzletet, kompromisszumot kötni, legalábbis ez a tapasztalatom. :) Egyébként meg megkérdezném azokat a nőket, akik azt mondják nincs szükség a férfiakra, hogy vajon hogy gondolnak gyerekeket szülni, vagy pl. megjavítani gépeket, hidakat építeni, stb. Amíg a nők azzal vannak elfoglalva, hogy a férfiak milyenek és milyeneknek kellene lenniük, addig a férfiak felépítenek körülöttük egy világot, amiről még azt sem tudják, hogy létezik. :) 23/N/L.
2014. ápr. 17. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is leszbikus vagyok,elég sok ilyen barátnőm van,egy-két kivételével az a tapasztalatom,hogy le*juk a férfiakat,és ebbe én is beletartozom. :) Nem utáljuk őket, egyszerűen csak nem érdekelnek,a mi társaságunkban szinte sosem kerül elő ez a téma. Másrészt viszont nekünk vannak fiú barátaink is, akik talán csak mégjobban abban erősítenek meg,hogy nem kell utálni őket, ha valakivel nem érdeked foglalkozni,akkor felesleges, a barátok viszont nem férfiak vagy nők,hanem emberek akikkel jól érezzük magunkat. Ha nem akarjuk hogy minket elítéljenek azért aminek születtünk,miért ítélnénk el mást,csak azért mert férfi? :)
2014. ápr. 19. 21:35
 16/18 anonim válasza:
100%

Ez vicces. :)

Nem tudom megérteni, hogy miért kell ilyen ordenáré módon viselkedni, utálom az értelmetlen gyűlölködést. A közelebbi környezetemben nincs ilyen ember, de sajnos már találkoztam az "effélékkel".

Semmi bajom a férfiakkal, nagyon jól el vagyok velük, a legjobb barátom speciel férfiember (aki meleg :D). Az, hogy büdösek, durvák, szőrösek... hát, mit ne mondjak a leszbikusok között is akadnak ilyenek.

2014. ápr. 19. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én is leszbikus vagyok, de semmi bajom nincs férfiakkal, szívesen barátkozok és beszélgetek velük, ugyanolyan közvetlen és barátságos vagyok velük, mint a nőkkel. Annyi ,hogy férfival párkapcsolat és szex nyilván nem jön szóba részemről, de barátkozni miért ne?:)Nagyon ritka az olyan leszbikus, aki utálja a férfiakat, sokuknak több férfi ,mint női barátja van.
2014. ápr. 22. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Komálom a férfiakat - havernak. Tök jól el tudok beszélgetni velük autókról, műszaki dolgokról, csajokról, el tudom engedni magam a társaságukban, nyugodtam böföghetek, f.nghatok. (Igen, a nők is tudnak ilyet, bocsi, ha leromboltam valaki illúzióját. :) )

Fateromat, bátyámat is imádom, kiváló a kapcsolatunk.

A meleg faszikat is bírom, bennük meg az a jó, hogy tuti, hogy nem fognak rám mozdulni. Meg viccesek és jópofák, mikor néha előjönnek valami nálam ötvenszer nőiesebb gesztussal, vagy elkezdenek panaszkodni, hogy nekik is összefogja az alapozójuk a kabát gallérját. :D

2014. júl. 12. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!