Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el, hogy terhes vagyok?
Összevesztünk kb 2 hete és megbeszéltük, hogy barátokként folytatjuk. Közben kiderült, hogy terhes vagyok. Beszélő viszonyban vagyunk meg minden.
Most van egy munkahelyi projektje, amiről hónapokig áradozott, és most megkapta, ezen dolgozik, a leadási határidőig még majdnem egy teljes hónap van. Tudom, hogy nagyon fontos neki.
Mondjam el neki most, hogy terhes vagyok, vagy várjak a leadási határidőig, hogy addig tudjon azon dolgozni? (akkor 9-10 hetes leszek).
1. A kérdező döntése, hogy akarja-e ezt a gyereket, vagy sem. Ha ő egyedül is tud gondoskodni róla, és a szeretetet is meg tudja neki adni, akkor ne javasoljátok az abortuszt, kérlek. (Mondom ezt úgy, hogy én tudatosan gyermekmentes életmódot élek.)
Nyilván a pasit nem illik cseszegetni, kötelezni, ha ő nem szeretne részt venni a gyerek életében, hiszen nem volt tervezett.
2. Badarság, hogy a gumi nem elég. Normális használat mellett NEM leszel terhes. Mi egy éve védekezünk azzal - tudom, hogy ez nem sok idő, de azóta semmi gondom nem volt. Nem szakadt ki, és nem értek "meglepetések". A gumi elég, amennyiben rendeltetésszerűen használjátok.
A fogamzásgátló tablettát nem kellene ilyen könnyelműen ajánlgatni, hiszen az hormon. Persze, mondják, hogy ez már nem nagy adag, de arra mégis elég, hogy leállítsa egy természetes funkcióját a női testnek, és különböző mellékhatásokat okozzon. Amellett, hogy a fő célra (védekezés) nagyon is hatékony, önmagában is. Én 4 évig szedtem, mindig belém élvezett a párom, és sosem volt nem kívánt terhességem (másmilyen sem.) Csak a durva mellékhatások miatt váltanom kellett ugye...
A fő válasz a kérdezőnek:
A párod tud dolgozni a projektjén, hiszen ő a férfi. Nem ő esik ki emiatt a munkából, hanem majd te.
Szerintem ez attol függ, hogy mik a további tervedid.
Ha mindenképp megtartod, akkor ráér egy hónap múlva is.
Ha nem tartod meg, és nem is várod, hogy fizesse az abortusz felét, akkor lehet nem is kellene tudnia róla.
Ha nem tartod meg, de szeretnéd, hogy beszálljon az abortusz árába, akkor minél hamarabb.
9-10hetes boven eleg, eleve 7.het kornyeken latjak eloszor a szivhangot, addig van egy pozitiv teszted meg egy petezsakod, amiben vagy lesz embrio vagy nem.
Ha semmikepp nem parkent folytatjatok es szerinted osszezavarna a melojaban nyugodtan varhatsz a projekt vegeig.
Es ha nem szexelsz akkor biztos nem jon ossze...
Az óvszert ha helyesen hasznaljuk nem csuszik le nem több menetre nem lejartan nem teszi be anelkul azert eleg jo vedelmet nyujt. A legtobben ellenorzik is utana hogy nem szakadt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!