Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, hogy mondjam el neki? Segítség.
4 éve vagyunk együtt.
Én 20 éves vagyok és tanulok,előttem van még 4 év.
Ő 26 éves,önálló.
A menszeszem egy hete késik és csináltam egy tesztet,pozitív lett. A párom kint van most külföldön (neki "otthon", de itt él, 3 hét múlva jön haza) de ettől független nem tudom hogy mondjam el neki a szüleimnek meg pláne nem.
Nem is értem hogy lehet,mindig védekeztünk.
Nem szeretném bántani se a picit. Mit tegyek?
Biztos megszállt téged a Szent Lélek, mint Máriát!
Használd a szád, ha már az agyadat nem használtad védekezésre!
Biztos, akkor mielőbb. Igaz, nagyon nehéz lesz. Nem egyszerű ilyenbe belekezdeni.
Sajna, egyetlen védekezés ami 100%-ig biztos, az az, ha nem engedsz magad közelébe pasit. Aki szexel, annak mindig van esélye babát össze hozni.
Nem szeretnéd bántani a picit? Egyem a szíved. Inkább leszel végzettség nélküli egyedülálló anya, hogy majd az orra alá dörgölhesd, hogy te mennyi mindent feláldoztál érte.
Egyébként kinyitod a szád és elmakogod neki. Biztos oda meg vissza lesz a boldogságtól, hogy mostantól két gyereket is el kell tartania.
Felnőtt emberek vagytok. Felhívod és elmondod neki. Aztán vagy örül, vagy nem.
Gondolom, 4 év alatt szóba került, hogy mi lenne ha becsúszik egy terhesség.
Jobb előbb túlesni rajta.
Nem vagytok egy pár. Csak kapcsolat van köztetek. Párkapcsolatban, mindennel 2 elme együttesen néz szembe.
Szavakkal.
Nem elek nala nem kell eltartson es iskola mellett en is dolgozom
Szoba persze o akarta volna mar az osszekoltozest is de korainak tartottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!