Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy mondjam el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
volt egy 1honapos futo kalandom. nm voltunk kapcsolatban csak elvoltunk parszor talalkoztumk es lefekudtunk egymassal. fogamzasgatlo mellett terhes lettem. es most nm tudom hogy mondjam el. mert biztos azt fogja mondani hogy vetessem el. O 27. en 23 eves

2015. szept. 8. 17:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Vagy már abban a korban, hogy ne tini fejjel szülj, tehát akkora nagy baj nincsen. Mennyire vagytok még jóba? Szerintem minél hamarabb mond el és vázold fel neki az álláspontodat, mit szeretnél. Szerintem meg tudjátok beszélni, már ő sem gyerek.

Tablettát szedtél amúgy?

2015. szept. 8. 17:47
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Tehát alapból feltételezed, hogy nem akarná a gyereket, de neked mégis kell? Akkor minek kell róla tudnia? Ja, hogy a pénze kellene..? Szüld meg, dolgozz, tartsd el. A gyerek születéséről értesítést küldhetsz a pasinak, hogyha kíváncsi rá, részt vehet az életében. Egyébként pedig miért erőltetnéd másra a döntésed következményeit, ha csak te akarod megtartani?
2015. szept. 8. 17:52
 3/23 A kérdező kommentje:
en akarom a gyereket. igen tablettat szedtem. es eleg joban vagyunk meg. holnapra mrgbeszeltem vele egy talalkozot. es elmondom neki. remelem felvallalja a gyereket.
2015. szept. 8. 17:59
 4/23 anonim ***** válasza:
A gyereket talán felválkalja de téged biztos hogy, arra fog gondolni hogy te ezzel szeretnéd behálózni ami nem éppen jó pont egy jó kapcsolat kialakulásában.
2015. szept. 8. 18:11
 5/23 anonim ***** válasza:
39%

De ha nem tervezett a baba és még nem áll rá készen akkor ez egy nagyon nagy teher. Most tudom hogy elvetetni is teher lehet meg egy világ omlik ilyenkor némely nőben össze. De nem lenne jobb egy olyan gyereket nevelni ahol mind a 2 fél 100% ra benne van a dologban? Ilyenre pedig még lesz alkalmad, nem kevés. Még fiatal vagy. De ha már ez a gyerek megszületik, és netán a kapcsolat rovására is fog menni egy idő után , már nem lesz visszaút. Nem lesz könnyebb gyerekkel semmi sem. Ő mindig ott lesz. Az apa meg nem biztos, főleg ilyen kapcsolatból ami nem is kapcsolat csak futó kaland.

Nem azt mondom, hogy ebből semmi jó nem sülhet ki. Persze. Meg kell vele beszélni, ahogyan már tervezted is, és meglátod majd mi a reakciója. De az isten szerelmére. Ha nagyon tiltakozik, kérlek ne tartsd meg a gyereket. Van ismerősöm aki egyedül neveli. Nem is panaszkodott kb a kislánya fél éves koráig. Most meg nem akarja senki sem és hiányzik neki a testiség.De nem szeretném ecsetelni hogy mennyire is összerokkant mert az élete abból áll ki mint a legtöbb anyának aki mellett nincs senki, akire támaszkodhat. És hát kicsit összeroppant lelkileg.

De visszatérve, egy gyerekkel sokkal nehezebb lesz kialakítani akármilyen kapcsolatot is!

Ha nem áll melletted 100% osan szerintem vetesd el. Fogsz találni egy embert úgyis, aki szeretni fog és majd vele a közös gyerek is sokkal jobb lesz mint egyedül nevelni.

2015. szept. 8. 18:15
 6/23 anonim ***** válasza:

Normálisan szedted a gyógyszert? Ha igen, tudtommal be lehet perelni a gyártót...

Sok szerencsét holnapra, de gondold át jól,hogy mit akarsz a gyerköccel,mert a saját életét mindenki úgy alakítja ahogy aakrja, de a gyereke életét senkinek nincs joga elcseszni.(sztem)

2015. szept. 8. 18:32
 7/23 A kérdező kommentje:
holnap beszelek vele. vagy meg talan ma este ha nm kell.gyulesre menjen a ceghez. es ha nm kell akkor ma este atmegyunk a panellakasra ami az ove de nm ott lakik szoval ott nyugodtan megtudjuk beszelni. mondtaan neki.hogy kenyes temarol van szo. es aztmondta hogy persze barmirol van szo meeg beszeljuk. es nagyon bizok benne hogy megtarthatom a babat. mivel a eleg befolyasos csaladbol szarmazik. es tenyleg gazdag a csaladja.de nm kell a penze. eleg lenne ha a gyereknek a tenyleg szukseges dolgokat megadna. en sem vagyok penzugyileg alacsonyan mert nkm is van penzem. es remelem hogy felvallal mindkettonket a csaladja meg ismerosei elott.
2015. szept. 8. 18:35
 8/23 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előző hozzászólóval, biztosan jobb egy boldog párkapcsolatban felnevelni a gyereket. De! Lehet, hogy most az tűnik meggondolatlan döntésnek, ha megtartja. Szerintem viszont, az ha elveteti. Nem tudom, hogy a kérdező milyen típus, (de sajnos tapasztalatból mondom), hogy ez később (is) nagyon nagy lelki teher. Az lehet, hogy 10 éve múlva megkérdőjelezi majd, hogy miért nem tartotta meg, de az kevésbé, hogy 10 múlva megkérdezné, hogy miért nem vetette el. Szerintem, ha egy kicsit is úgy érzed, hogy nem kellene elvetetni, akkor ne! Egyébként szerintem, ha egy nő igényes és intelligens, akkor egy gyerekkel újra, gond nélkül lehet párkapcsolatban. A férfiak e téren toleránsak. Viszont, ha ezzel próbálod megadnál tartani a gyerek apját, akkor ezt sürgősen felejtsd el! Rossz taktika, nagyon rossz!
2015. szept. 8. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:
Szóval ha becsúszik egy baba, néhány éjszakás jólétből, legyen ami legyen? Majd hozza a sors és a jövő, mert úgyis a génünkben van a gyereknevelés? Csak nehogy megbánjuk majd pár év múlva? Nem tudom elképzelni ezt, mert nem vagyok nő. Nem tudom mit élnek át, nem is osztom az észt inkább, de csak leírom, mert így gondolom. Egyedül felnevelni egy gyereket, egy ilyen éjszakából, szerintem kib@s.zott felelőtlenség. Ez van. (szerintem)
2015. szept. 8. 18:44
 10/23 anonim ***** válasza:
67%-os, nem a nemtől függ, hogy valaki meggondolatlan vagy képes a tiszta gondolkodásra. Én nő vagyok, és teljesen egyetértek veled. Valójában a legtöbb nőismerősöm képes a tudatos családtervezésre, szóval még csak nem is általánosíthatunk, hogy a "becsúszik a gyerek, és lesz ami lesz" egy általános hozzáállás lenne a nők részéről. A kérdező valószínűleg vonzódik a férfihoz, és ragaszkodik a gyerekhez, ami egy darab belőle, tudat alatt talán kapocsnak érzi kettőjük között. Már a férfi jellemzéséből is látszik, hogy odáig van érte. Ilyen érzelmek által vezérelt nő nem is lenne képes úgy ágyba bújni senkivel, hogy ne alakuljanak ki érzelmei. Csak az ő reakciója változtathat a döntésén, ha változtat.
2015. szept. 8. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!