Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy mondjam el hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
volt egy 1honapos futo kalandom. nm voltunk kapcsolatban csak elvoltunk parszor talalkoztumk es lefekudtunk egymassal. fogamzasgatlo mellett terhes lettem. es most nm tudom hogy mondjam el. mert biztos azt fogja mondani hogy vetessem el. O 27. en 23 eves2015. szept. 8. 17:43
21/23 anonim válasza:
Jól van. Én örülök hogy összejöttetek. Sok boldogságot! Annak is nagyon örülök hogy más emberek teljesen máshogy lássák ezt a dolgot és annak is örülök hogy én úgy látom, ahogy én látom jónak. További sok sikert.
22/23 A kérdező kommentje:
koszi
2015. szept. 11. 17:04
23/23 anonim válasza:
Most őszintén, én sem kívánok rosszat a kérdezőnek, de az egyéjszakás kalandból terhesség, majd "megpróbáljuk, mint pár" eléggé nem tűnik egy hosszú távú kapcsolat alapjának, és akkor azt még meg sem említettük, hogy a srác az apjának dolgozik, vagyis a szüleitől függ anyagilag. Az sem világos, ha van egy panel lakása, amiben nem él, akkor hol lakik? A szüleinél? 27 évesen munkában és lakhatásban is a szülőtől függeni nagyobb önállótlanságot jelentenek, mintha tini lenne. És miért kell megbeszélnie a szüleivel, hogy megpróbáljátok párként? Mindent összevetve két 16 éves jut eszembe, akik nem tudják, mit kezdjenek szerelmük gyümölcsével. Pont annyi "meggondoltság", "önállóság" és naivitás van a történetben. Persze közöttük is akad, akinek sikerül jó szülővé válni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!