Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy mondjam el hogy terhes vagyok?
Én nem hiszem hogy az anyagi stabilitás elég lenne egy gyermek neveléséhez.
Tudom tudom. Anyuka imádja a gyerekét, megvesz neki mindent, lehet még jobb is lesz köztük a kapcsolat apa nélkül. De a fene tudja, én nem tudnám elképzelni azt hogy a gyereket egyedül nevelje egy ember.( Úgy értem hogy picit elítélem, tudom hogy van ilyen.) Talán azért nem, mert én sem tudnám elképzelni azt, hogy csak az anyám nevel fel. Biztos rosszul esett volna, biztos nem az lennék ma, aki. Meg a fenébe is. Szerintem nincs joga a nőnek eldönteni azt, hogy ő most megszüli a gyereket és magába felneveli, és ezzel a gyereknek ad egy olyan jövőt, egy röpke 80-100 évet ahol nincs apja. MERT A HÉTVÉGI APA , AZ NEM APA!!
Elhiszem hogy szeretni fogja a gyereket, elhiszem hogy ő lesz a szeme fénye minden pillanatban. Mondjuk kb ez mindig igaz. De a gyerek nem tud dönteni. Nem tudod hogy fog reagálni rá hogy csonka a család, hogy nem lesz soha "úgy" apja! Neked kell meghozni azt a döntést és rá erőltetni a te döntésed, ami elkíséri az élete végéig, ami nem lesz kevés. Ez , szerintem nem kis döntés, és van aki mégis így dönt. Hát istenem, nem gondolkozik 2 ember sem ugyan úgy, én így gondolom.
Előre sajnálom szegény gyereket.
Mások évek alatt jönnek rá, hogy nem passzolnak egymáshoz és gyereket sem akarnak. Te pedig 1 hónapos futó kaland után akarsz szülni gyereket egy olyan embernek, akivel még kapcsolatod sem volt?
Ez színtiszta felelőtlenség és átgondolatlanság. A gyereknevelés nem abból áll, hogy 1 hónapig elvagyok valakivel és szülék neki egy gyereket egyetemistaként, mert épp jó az anyagi helyzete... Aztán egyszer itt lesz, egyszer ott...
A hozzászólásaidból is az jön le, hogy nem vagy még érett a gyerekneveléshez. Aki érett, az nem így akar gyereket. Még azt sem tudod eldönteni, hogy szerinted mit fog mondani... Először azt írod, hogy elakarja majd vetetni, utána meg azt, hogy felvállal. Szerinted, ha egy ilyen egyszerű dologban nem tudsz véleményt foglalni, akkor komolyabb dolgokkal kapcsolatban képes vagy? Mert egy gyerek komolyabb ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!