Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy mondjam el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
volt egy 1honapos futo kalandom. nm voltunk kapcsolatban csak elvoltunk parszor talalkoztumk es lefekudtunk egymassal. fogamzasgatlo mellett terhes lettem. es most nm tudom hogy mondjam el. mert biztos azt fogja mondani hogy vetessem el. O 27. en 23 eves

2015. szept. 8. 17:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A felelőtlenség azért lehet, hogy durva szó! Ez teljesen egyénfüggő. Nem olvastad, hogy anyagilag nem állnak rosszul? Gondolom, akkor ezt úgy értette, hogy beleférne egy baba, főleg ha az apja, ha nem is nevelné, de hozzájárulna anyagilag. 23 évesen meg már nem gyerek! 23 évesen gyereket vállalni, AKÁR EGYEDÜL nem lehet (minden esetben) felelőtlenségnek nevezni. Egyébként én is azért írtam, hogy csak akkor ha nem érzi azt, hogy mindenféleképpen el kellene vetetni. Mert akkor tényleg csak egy óriási teher lesz. De ha nem? Miért ne nevelhetné fel egyedül? Más nőnek is sikerül.
2015. szept. 8. 18:52
 12/23 anonim ***** válasza:
65%-os, lehet, hogy egy 23 éves egyedül is képes felnevelni a gyereket, de ennek inkább B tervnek kellene lennie abban az esetben, ha az apa lelép, miután közösen vállalták a gyereket. Már a helyzet és a következmények lebecsülése is nagyon tapasztalatlan és naiv személyre vallanak. Azt is érdemes lenne tisztázni, mint jelent, hogy "jól állnak anyagilag". Mert ha egyetemistáról van szó, akinek a szülei fizetik a tandíját, albérletét, szórakozását, az egészen más megvilágításba helyezi a felelősség kérdését, mintha mondjuk több éves munkaviszonya lenne, és képes önállóan fenntartani magát GYED-ből is.
2015. szept. 8. 19:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Ilyen kor örülök hogy nem kurogatok össze-vissza és nem kell emberéletekkel játszadoznom. 21/F
2015. szept. 8. 19:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Anyagilag jol allunk. es lehetoseg is megvan hogy felneveljuk a babat. de ez nezopont kerdese. en igen egyetemista vagyok. a pasi meg mar vegzett az egyetemmel. most egy cegnel dolgozik Tulajdonos aszisztensket. az apja a tulajdonos. es ot ahogy ismerem felfog vaallalni engem a gyerekkel. es mellettem fog allni. megbizhato. kedves. meg minden. ja meg hogy 23evesen nm tudnam felnevelni. dehogyis nem. sot..
2015. szept. 8. 19:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem hogy az anyagi stabilitás elég lenne egy gyermek neveléséhez.

Tudom tudom. Anyuka imádja a gyerekét, megvesz neki mindent, lehet még jobb is lesz köztük a kapcsolat apa nélkül. De a fene tudja, én nem tudnám elképzelni azt hogy a gyereket egyedül nevelje egy ember.( Úgy értem hogy picit elítélem, tudom hogy van ilyen.) Talán azért nem, mert én sem tudnám elképzelni azt, hogy csak az anyám nevel fel. Biztos rosszul esett volna, biztos nem az lennék ma, aki. Meg a fenébe is. Szerintem nincs joga a nőnek eldönteni azt, hogy ő most megszüli a gyereket és magába felneveli, és ezzel a gyereknek ad egy olyan jövőt, egy röpke 80-100 évet ahol nincs apja. MERT A HÉTVÉGI APA , AZ NEM APA!!

Elhiszem hogy szeretni fogja a gyereket, elhiszem hogy ő lesz a szeme fénye minden pillanatban. Mondjuk kb ez mindig igaz. De a gyerek nem tud dönteni. Nem tudod hogy fog reagálni rá hogy csonka a család, hogy nem lesz soha "úgy" apja! Neked kell meghozni azt a döntést és rá erőltetni a te döntésed, ami elkíséri az élete végéig, ami nem lesz kevés. Ez , szerintem nem kis döntés, és van aki mégis így dönt. Hát istenem, nem gondolkozik 2 ember sem ugyan úgy, én így gondolom.

2015. szept. 8. 19:32
 16/23 anonim ***** válasza:
A hozzászólásom nem a kérdező felé szólt. Picit csak általánosítottam.
2015. szept. 8. 19:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Előre sajnálom szegény gyereket.

Mások évek alatt jönnek rá, hogy nem passzolnak egymáshoz és gyereket sem akarnak. Te pedig 1 hónapos futó kaland után akarsz szülni gyereket egy olyan embernek, akivel még kapcsolatod sem volt?

Ez színtiszta felelőtlenség és átgondolatlanság. A gyereknevelés nem abból áll, hogy 1 hónapig elvagyok valakivel és szülék neki egy gyereket egyetemistaként, mert épp jó az anyagi helyzete... Aztán egyszer itt lesz, egyszer ott...

A hozzászólásaidból is az jön le, hogy nem vagy még érett a gyerekneveléshez. Aki érett, az nem így akar gyereket. Még azt sem tudod eldönteni, hogy szerinted mit fog mondani... Először azt írod, hogy elakarja majd vetetni, utána meg azt, hogy felvállal. Szerinted, ha egy ilyen egyszerű dologban nem tudsz véleményt foglalni, akkor komolyabb dolgokkal kapcsolatban képes vagy? Mert egy gyerek komolyabb ám.

2015. szept. 8. 19:48
 18/23 A kérdező kommentje:
Tegnap beszeltem vele. es felfogta hogy ez az o gyereke es vallalja.bekoltozhetek a panellakasara. ha nm akarok otthon maradni. es addig kellene ott laknom amig a csaladjaval ezt meg tudna beszelni. es megprobaljuk egy parkent.
2015. szept. 9. 09:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem gondoljuk egyformán. Ki mondta, hogy így akarta a gyereket? De így lett. Ez nem ugyanaz!!! Szerintem az is a kérdező érettségre utalt az első pillanattól, hogy nem azonnal az " egyből szabaduljunk a gyerektől, mert éppen nem jókor jött, nem szólhat most erről az életem, majd jön valaki más, majd később ha jobban élünk" gondolat fordult meg először a fejében. Miért kellene elvetetnie 23 évesen? Ti innen megállapítjátok, hogy nem érett? Igen, ez egy jó nagy általánosítás. És szerintem, az hogyha a gyerek nem is teljes családban nő fel, szülőfüggő, hogy hogyan reagál. Ha a szülők úgy közvetítik, hogy ez a mai világban MÁR NEM BŰN, rengeteg ilyen család van és meg lehet oldani normálisan is, úgy hogy a gyerek megértse, hogy van anyja is és apja is csak nem együtt élnek, akkor ugyanolyan (vagy még egészségesebb) felnőtt lesz belőle, mint egy "teljes" családban. Mert gondolom, hogy abban egyetértünk, hogy annak a gyereknek mégis csak rosszabb, ahol mondjuk együtt élnek a szülők, de folyton veszekszenek. És ebben az esetben pedig úgy tűnik, hogy ez talán nem így lesz.
2015. szept. 10. 17:40
 20/23 A kérdező kommentje:
utolso. ez nagyon kedves volt toled :) megtartjuk a babat. Es most egyutt vagyunk a baba apjaval szoval ugytunik hogy teljes csaladban fog felnoni.
2015. szept. 11. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!