Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkövettem egy hatalmas hibát, terhes lettem, hogyan
mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, aki régóta tetszett nekem és teherbe estem... Biztos, hogy az övé a baba, azidőtájt senki mással nem voltam együtt. Nem akarom elvetetni, nem vagyok abortusz-párti.
Őszintén elmondod, hogy mi történt és, hogy meg szeretnéd tartani. Nagyon máshogy nem lehet...
2017. jan. 20. 13:54
2/41 anonim válasza:
Csak egy kérdésem van (nem vagyok amúgy sem abortusz-párti, sem abortuszellenes): MIÉRT NEM VÉDEKEZTETEK??? Lefekszel egy (legjobb) barátoddal, vagy nem tudom minek nevezzem a srácot, mert az ember nem fekszik össze a barátaival, és arra sem volt eszetek, hogy pl gumit húzzon?
2017. jan. 20. 13:55
3/41 A kérdező kommentje:
Félek a reakciójától... Nem tudom, mit szólna, talán győzködni akarna, hogy vetessem el, talán megharagudna.
Nem, nem védekeztünk. Utólag gondolkodtam... Emberekből vagyunk, követünk el hibákat.
2017. jan. 20. 14:00
4/41 anonim válasza:
Az ilyen sztorik kapcsán mindig elgondolkozom, hogy milyen kínos beszélgetések követhetik egymást mondjuk a megcsalt féllel, a szerencsés apukával, a boldog nagyszülőkkel, aztán pár év múlva a szerelemgyerekkel...
2017. jan. 20. 14:00
5/41 anonim válasza:
Előszöris mindenképp személyesen mond el neki. Valamivel vezesd fel az egészet. Viszont. Azt érzem, hogy azzal, hogy megtartod a babát valamelyest titkon reméled, hogy ez a srác aki régóta tetszik neked a nyakadba fog ugrani. Ezt nem várhatod el tőle.. Ugyan mindketten felelőtlenek voltatok nem hinném, hogy veled szeretné leélni az életét ha csak barátként tekint rád. Úgyhogy így alapozd a dolgokat.
2017. jan. 20. 14:01
6/41 anonim válasza:
"Emberekből vagyunk, követünk el hibákat."
Jó asszony, te most egy életre elkötelezted magad egy kisbabával, akinek meg kell oldanod a sorsát, el kell látnod, millió problémát megoldanod, mellette újraépítened az életed. Ez óriási hülyeség és felelőtlenség volt.
Hiba az volt, hogy tegnap kicsit odakapattam a petrezselymes rizst, de megúsztam annyival, hogy beáztattam a lábast, és mára megoldódott a probléma...
2017. jan. 20. 14:03
7/41 anonim válasza:
Igen hibázunk, de pont ilyen esetekre van az eseményutáni...ha már... ekkorát hibázott az ember...
2017. jan. 20. 14:05
8/41 anonim válasza:
Mondd el neki, nincs joga megharagudni, ő sem védekezett. Ugyanúgy benne volt a dologban, mint te. Sőt, ha nem volt nálatok óvszer, de nem bírtatok magatokkal, legalább megszakításos védekezést csináltatok? Az se biztos védekezés, de legalább valami. Ha egy férfi óvszer nélkül szeretkezik, tudja, hogy a nő nem szed fogamzásgátlót és ennek ellenére bele élvez, akkor aztán ő is hibás rendesen. Tehát nem kell aggódnod mit szól hozzá, ha ilyen felelőtlen volt, fizetheti a gyerektartást.
2017. jan. 20. 14:06
9/41 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mi az, hogy félsz? Mégis hogy mondanád el? a száddal. Védekezés nélkül nem féltél dugni, ennek is mennie kell.
2017. jan. 20. 14:06
10/41 Ypszilon1980 válasza:
2#-el értek egyet.
Én sem értettem ezeket a lányokat sosem,utána meg kétségbe vannak esve.
Amúgy van párod?
Ne haragudj Kérdező,nem bántásként írom ezeket,csak azért ez nem egy felelősségteljes gondolkodás.Persze a nagy hévben nem annyira gondolkozik az ember,de a srác sem gondolt erre?Ő ugyanúgy felelős.Mindenesetre mondd el neki,aztán majd kiderül mit reagál,tudnia kell,de ne húzd az időt,neki is meg kell barátkoznia a gondolattal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!