Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkövettem egy hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem egy hatalmas hibát, terhes lettem, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, aki régóta tetszett nekem és teherbe estem... Biztos, hogy az övé a baba, azidőtájt senki mással nem voltam együtt. Nem akarom elvetetni, nem vagyok abortusz-párti.

Hogyan mondjam el neki?

2017. jan. 20. 13:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, emberek vagyunk, hibázunk... De ez azért elég "nagy hiba". Még azt mondom, ha egy kapcsolatban fordul ez elő, akkor oké, ismeritek és szeretitek egymást, találtok rá megoldást. DE itt nagyon nem erről van szó. Összefekszel az egyik legjobb fiú barátoddal, sikeresen felcsináltatod magad vele, most meg lesel ki a fejedből. Nagy valószínűséggel neki ez CSAK szex volt és kötve hiszem, hogy arról álmodozott volna, hogy teherbe esel és életetek végéig boldogok lesztek.. Igen is fel kell készülni arra, hogy elutasítja a dolgot, te meg majd megoldod szépen az életedet és a gyerekét, ahogy tudod. Ez ÓRIÁSI felelőtlenség volt, legalább vettél volna be egy eseményutánit, ha már "ember vagy és hibázhatsz"..

És ha a srác nem akarja a gyereket és magadra maradsz, mit mondasz majd a gyereknek, hol az apja...? Ja hát az úgy volt, hogy anyu rendkívül okos mód felcsináltatta magát egy barátjával, aki a hír hallatán lelépett...

2017. jan. 20. 14:08
 12/41 anonim ***** válasza:
18%

Amúgy ezt nem értem. Egyrészt az abortusz kizárólagosan csak a nő döntése, másrészt viszont a gyerek megtartása a férfi oldalán jelentős kötelezettségeket jelent a következő 18-20 évre.

De azét patriarchátus van, nőgyűlölet, férfisovinizmus, egyenlőtlenség meg minden, ugye, feministák?

2017. jan. 20. 14:10
 13/41 anonim ***** válasza:
85%

12!

A férfi húzzon gumit a farkára, ilyen egyszerű.

2017. jan. 20. 14:11
 14/41 anonim ***** válasza:
9%

Áh, kicsit megsajnáltalak, kérdező. Figyelj, állj oda, és mondd el mi történt. Nem kell kertelni meg körítést gyártani, az egészből két információ fontos (terhes vagy és nem tőle), a többi úgysem enyhít semmit ezen a helyzeten. Ha megtartod azt a kisbabát, akkor mostantól az anyja vagy, és hidd el, folyamatosan jönnek majd egymás után a helyzetek, amikor magadért és érte ki kell állnod. Kezd el most mindenképpen!

Valószínűleg mindkét pasinak bottal ütheted a nyomát. Ha van némi szerencséd, akkor a biológiai apukától be tudsz vasalni némi pénzmagot. (Nem vagyok a lehúzás híve, de most ugyanakkora majom volt a pasi.) Ne csüggedj, elb.sztad, de a gyerekedért felelős vagy, és járjon ezen az eszed ahelyett, hogy a két elkúrt, viszonynak csúfolt szarhalmot építgeted. Kitartást hozzá, nehéz lesz, de a végén bele fogsz tudni legalább nézni a gyereked szemébe.

2017. jan. 20. 14:12
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem voltunk teljesen józanok. Most mar fölösleges a felelőtlenségről értekezni, azok voltunk és kész. Ezen nincs mit tovább megbeszélni.

Az lesz a legjobb, ha összeszedem magam és elé állok minél hamarabb...

De félek, hogy megharagszik rám, elveszítem a barátságát vagy valami ilyesmi...

Én 24, ő 27.

2017. jan. 20. 14:12
 16/41 A kérdező kommentje:
Mindketten egyedülállóan vagyunk, nincs másik elb***tt kapcsolat
2017. jan. 20. 14:14
 17/41 anonim ***** válasza:
17%

Ha ezért elveszíted a barátságát, akkor nem is volt igazi barát.

Ez a terhesség nem csak a te hibád, hogy joga legyen megharagudni, ő ugyanúgy hibás.

Inkább foglalkozz azzal, hogy egészségben teljen a terhességed és minél jobb anya legyél. Ő pedig fizesse a gyerektartást.

2017. jan. 20. 14:15
 18/41 anonim ***** válasza:
93%

"Nem voltunk teljesen józanok."

Az alkohol nem mentség SEMMIRE. Ez nem nagyon szépít a helyzeten, sőt... De azért ezt majd feltétlen mond a gyereknek majd, ha a srác nem vállalja és majdan érdeklődne, hogy nem simán felcsináltak, hanem részegen feküdtél össze egy barátoddal és úgy csináltak fel.

Egyébként meg van szád, állj elé és mond el, jó eséllyel el fogod veszíteni, de ezt vállaltad, mikor hagytad, hogy gumi nélkül beléd rakja a farkát..

2017. jan. 20. 14:16
 19/41 anonim ***** válasza:
50%
Ah, akkor félreértettelek... így egy fokkal kevésbé gáz a helyzet, de arra készülj, hogy nyúlcipőt fog húzni. Persze az is benne van, hogy nem is örömmel, de vállalja a gyereket.
2017. jan. 20. 14:16
 20/41 anonim ***** válasza:
80%
Félsz, hogy megharagszik? Lehet itt dobálózni esemény utánival vagy tablettával... De ha egy srác elmegy a lányba óvszer nélkül, úgy hogy tudja a csaj nem szed tablettát... Akkor nehogymár neki álljon feljebb.
2017. jan. 20. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!