Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkövettem egy hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkövettem egy hatalmas hibát, terhes lettem, hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, aki régóta tetszett nekem és teherbe estem... Biztos, hogy az övé a baba, azidőtájt senki mással nem voltam együtt. Nem akarom elvetetni, nem vagyok abortusz-párti.

Hogyan mondjam el neki?

2017. jan. 20. 13:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%

Istenem, ez a "követünk el hibákat" szöveg annyira szánalmas. Hiba volt, hogy tegnap nem figyeltem, és elvágtam az ujjam, mikor főztem. Hiba volt, hogy a forgalmi vizsgámon nem jó sebességben haladtam a parkolóban. Hiba volt, hogy tavaly későn indultam el a vonathoz, lekéstem, ezért elkéstem egy vizsgámról. Ezek hibák.

Nem védekezni nem hiba, hanem döntés. Olyan döntés, amin egy élet múlhat. Csak gratulálni tudok. Sajnálom a gyereked.

2017. jan. 20. 14:18
 22/41 anonim ***** válasza:
2017. jan. 20. 14:31
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
#13: miért, mert te azt mondtad? A nők is ugyanúgy védekezhetnek.
2017. jan. 20. 14:33
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mire gondolsz. A nő húzzon gumit? A gumi a betegségek ellen is véd, akivel nem vagy tartós kapcsolatban, elég merész dolog óvszer nélkül szexelni és ha azt mondja a nő, akivel egyszer lefekszel, hogy szed tablettát, el is hiszed neki? Lehet, hogy pont fel akarja magát csináltatni, vagy ha szedi is, lehet, hogy elfelejt egy szemet bevenni és máris ott a gyerek. Azzal, hogy nem húzol gumit, vállalod, hogy apa legyél és, hogy bármilyen betegséget összeszedj.

2017. jan. 20. 14:38
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagy hiba volt az biztos. Legalább húzta volba ki. Nálam amúgy nő létemre is szokott lenni gumi, sőt itthon mindig van.

Ezen már nem lehet változtatni. Valahogy mondd el neki, lesz ami lesz.

2017. jan. 20. 14:38
 26/41 anonim ***** válasza:
28%
Remélem sráctól nem fogsz gyerektartást követelni és gyerek mellet dolgozni fogsz.
2017. jan. 20. 14:42
 27/41 anonim ***** válasza:
19%
Jó példát mutatsz a gyereknek.
2017. jan. 20. 14:45
 28/41 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, ne úgy állj neki, hogy egyedül te vagy a hibás, a terhességhez még mindig két ember szükséges, és a barátod tisztában volt vele, hogy nem húzott gumit a farkára.

Innentől mindketten hibásak vagytok, és mindketten kell hogy vállaljátok a felelősséget a következményekért.

Az egy dolog, hogy nem akarod elvetetni, meg kapsz valami gyerektartást, de kétszer gondold meg, hogy egyedülálló anya akarsz-e lenni, aki egy egyéjszakás kapcsolatból szült gyereket. Sajnos ez olyan teher, amit a gyerek is hordani fog élete végig, nem csak te.

Ha tényleg a barátod a srác, és fontos neked, akkor nem hozod olyan helyzetbe, hogy ha ő mindenáron el akarja vetetni a gyereket, te akkor is megszülöd. Ha pedig igen, akkor elfogadod, hogy ha az életben többé nem is néz felétek, csak havi egyszer utal tízezret, és éli tovább a világát.

2017. jan. 20. 14:50
 29/41 A legrosszabb ***** válasza:
87%
Szegény gyerek. Ha felnő, és beleolvas a régi GYK-s kérdésekbe, nem is fogja tudni, hogy a kérdező az ő drága édesanyja és HIBÁNAK nevezte őt. :DDD
2017. jan. 20. 15:07
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Nem voltunk teljesen józanok. Most mar fölösleges a felelőtlenségről értekezni, azok voltunk és kész. Ezen nincs mit tovább megbeszélni.

Az lesz a legjobb, ha összeszedem magam és elé állok minél hamarabb...

De félek, hogy megharagszik rám, elveszítem a barátságát vagy valami ilyesmi...

Én 24, ő 27."

Komolyan nem értelek kedves Kérdező.

Nem voltatok józanok, megértem van ilyen és nem védekeztetek.

De másnap!

Csak leeseik mind a kettőtöknek, hogy mi történt... Csak beszéltetek arról, hogy mi lesz a továbbiakban elfelejtetitek ezt a botlást, vagy párként folytatjátok tovább.

Ha ez megvolt, csak leesik az is, hogy nem védekeztetek és elmentek eseményutániért. Ha barát azért kísér el, ha a párod azért, vagy elmész egyedül mert, józanul már kéne tudni gondolkodni.

Ha meg csak abban reménykedtél, hogy, ha majd terhes leszel és akkor talán melletted marad nagy hiba! Így tönkre teszed a magad, a barátod és a gyerek életét is. Csak az a legnagyobb baj, hogy a gyerek szenvedi el az egészet!

2017. jan. 20. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!