Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkövettem egy hatalmas hibát, terhes lettem, hogyan mondjam el neki?
Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, aki régóta tetszett nekem és teherbe estem... Biztos, hogy az övé a baba, azidőtájt senki mással nem voltam együtt. Nem akarom elvetetni, nem vagyok abortusz-párti.
Hogyan mondjam el neki?
"Figyelj, ne úgy állj neki, hogy egyedül te vagy a hibás, a terhességhez még mindig két ember szükséges, és a barátod tisztában volt vele, hogy nem húzott gumit a farkára.
Innentől mindketten hibásak vagytok, és mindketten kell hogy vállaljátok a felelősséget a következményekért."
Ez így van, ellenben akkor a döntés is mindkét félé kell legyen.
32: Igen, pont ezt írta az illető, ha végig olvastad.
Kérdező: ne halogasd, minél gyorsabban mondd el.
Ha túl későn szólsz, akkor soha nem tudod magadról lemosni, hogy nem direkt paliztad be a gyerektartásért.
Ha időben szólsz, és ő is meg akarja tartani, még lehet happy end.
Azért ez szerintem egy bonyolultabb kérdés.
Megtörtént, szóval máskor majd okosabb lesz reméljük, de innentől most akkor mi van?
Az apa nem lett még megkérdezve, hogy akarja-e, betervezve nem volt, a Kérdező meg nem akarja elvetetni akármi történik is. Viszont, ha az apa nem akarja, nem kényszerítheti, hogy vetesse el, max. lemondhat az apaságról.
Persze a felelősség attól, hogy még ittasak voltak, mindkettőn megvan, de a döntési jog kié? Csak a nő döntheti el, szóval sajnálom a Kérdezőt ettől függetlenül, nincs könnyű helyzetben.
Jajjjj........
El ne higgyetek mar a hibaztam kezdetu meset! A csaj megelegelte, h nem kell a pasinak, akibe bele van zugva. Gondolta, kicsit helyzetbe hozza, hatha igy megszerezheti maganak. Mot meg pillogva adja be mindenkinek h reszegek voltak, meg hogy hat ok is emberek, kozben meg drukkol, h hatha jo kepet vag majd hozza a ficko.
De en remelem, h csak egy kis gyt-t fog hozzavagni mibden honapban. Az milyen lenne, ha srac kozolne, h o pont osszejott valakivel!
Én amikor új csajjal vagyok és nem ismerem még annyira, meg szoktam kérdezni tőle, hogy szed-e gyógyszert és ha szexre kerül a sor, akkor van nálam mindig óvszer. Ámde, mi van akkor, ha a lány azt mondja szedi a gyógyszert és közben mégsem? Vagy szedi csak rendszertelenül? Sosem derül ki.
Ők legjobb barátok voltak, tehát ilyen infókat fix, hogy tudott a srác róla.
Tehát vagy úgy tudta szed valamit és azért nem védekeztek, vagy nagyon hülye. Én nem tudnék annyira részeg lenni, hogy elfelejtsem, hogy ha nem védekezek, akkor lehet gond belőle, vagy ha már erre nincs idő, vagy nincs kedve hozzá, akkor kihúzom.
A fura még az, hogy a Kérdező nincs is kétségbeesve, csak attól, hogy hogyan mondja el a srácnak, egyáltalán honnan tudja, hogy terhes? Innentől kezdve a srácot nem találom felelősnek.
"Ők legjobb barátok voltak, tehát ilyen infókat fix, hogy tudott a srác róla."
Biztos? Én nem tudom, a legjobb barátom hogy védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!