Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el, hogy terhes vagyok?
Összevesztünk kb 2 hete és megbeszéltük, hogy barátokként folytatjuk. Közben kiderült, hogy terhes vagyok. Beszélő viszonyban vagyunk meg minden.
Most van egy munkahelyi projektje, amiről hónapokig áradozott, és most megkapta, ezen dolgozik, a leadási határidőig még majdnem egy teljes hónap van. Tudom, hogy nagyon fontos neki.
Mondjam el neki most, hogy terhes vagyok, vagy várjak a leadási határidőig, hogy addig tudjon azon dolgozni? (akkor 9-10 hetes leszek).
SOHA!
Vetesd el!
Szánalomból vagy a kölyök miatt HA, vissza is jön, az már nem ugyan az.
Fizetni meg...miért fizessen, ha te nem voltál képes védekezni?
egyedül is el tudom tartani a gyereket, tehát ez hagy legyen az én döntésem.
és azt hittem, hogy óvszerrel védekeztünk, nem szólt, hogy kiszakadt volna vagy bármi.
"...és azt hittem, hogy óvszerrel védekeztünk, nem szólt, hogy kiszakadt volna vagy bármi."
SOHA nem elég a gumi! Gumi ÉS bogyó. És ekkor sem bent lövünk.
Ezt férfiként is tudom. Te nőként miért nem?
Nem várnék vele egy hónapot. Elmondanám most, minél hamarabb.
Ha szeretnéd elvetetni, azzal sem várnék. Azért a 10. hétben teljesen más a magzat, mint a 6.on. Nézegess képeket, olvasgass róla. Én kórházi gyakorlaton láttam ultrahangon 12-hetes babát, hallani a szivverését..épp abortusz elott....hát szivfacsaró volt még a gondolat is, hogy ez a baba nem fog megszuletni....ha már abortusz, akkor minél elobb...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!