Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szexpartneremnek, hogy terhes vagyok tole?
Nem fog két hónapig várni rád, keres mást. Mindegy, mit mondasz, ebből szakítás lesz.
Viszont nem gondolod, hogy joga van tudni arról, hogy nem működik a védekezési módszer?
Gratulálok!
Bejött egy nem kívánt terhesség felelőtlenségből, és az a legnagyobb gondod, hogy 2 hónapig nem du.hatsz? Meg, hogy megkíméld a partnered aki ludas a dologban. A 39000 -et meg egyedül kifizeted. Szuper. Talált egy balekot!
"Terhes vagyok, de nem akarom megtartani, abortuszra akarok menni. Utána két hónapig nem lehet szexelni, addig nem akarok veled találkozni."
Őszintén miért nem lehet? A farkát a szádba veszed, de nem olyan intim a viszony, hogy ezt el tudd mondani?
Azt sem értem, miért akarod titkolni előtte, hogy terhes vagy. Ne aggódj, ő se akarja jobban a gyereket.
Szerintem nem az a baja, hogy nem dughat egy-két hónapig, hanem az, hogy egy ekkora kihagyás gyanús lesz a csávónak, és így kénytelenné válik bevallani neki a dolgot, vagy találni valami hihető kifogást.
Amúgy én elmondanám neki a helyedben, az ő gyereke is, és egyben a felelőssége félig, tehát illendő volna beszállnia az árba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!