Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találjak olyan párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak olyan párt, akinek megfelelő higiéniai szokásai vannak?

Figyelt kérdés

Mindkét korábbi párom egy idő után hanyagolta a fogmosást. Az első párommal kb 10-11 hónapja voltunk együtt, amikor munkába állt árufeltöltőként diákmelóként (18 éves volt akkor) és annyira fárasztónak találta a munkát, hogy sokszor az esti fürdés során a hajmosás és a körmei tisztítása kimaradt, és sokszor büdös volt a lehellete is, ebből gondolok arra hogy a fogmosást is mellőzte.

A második páromnál pedig a fogmosás hiányát akkor vettem észre, amikor egyre többet elkezdtünk egymásnál tölteni éjszakákat, és reggelente felkelés/reggeli után nem volt alap a fogmosás, nekem kellett szólni, hogy ne délután 1-4 körül mosson fogat... képes volt utcára menni fogmosás nélkül, mert hogy úgyis csak gyors hazamegy tőlem/gyorsan hazavisz (vagy kísér) engem...

Engem ezek rettentően taszítanak, hogy tudnám kiszűrni, hogy valakinek a napi 2x fogmosás, a napi fürdés, haj és köröm tisztántartása nem alap? Mindkét pasi a randikra mindig tiszta ruhában, jó illatúan érkezett, a kapcsolatok elején a szájápolással sem volt gond, gondolom a randikra úgy jöttek, hogy előtte fogat mostak, így nem tűnt fel nekem, ha reggel kimaradt.

Randinál kérdezzek rá konkrétan, hogy "amúgy napi 2x mosol fogat? Ugye rendszeresen tiszítod a körmeidet?" meg ilyenek?

Vagy mit csináljak? Én ezt nem bírom, az apám egy elzüllött alkoholista, aki 1-1,5 hetente fürdik, fogkefét sosem használ, felfordul az ilyen emberektől a gyomrom, nem akarom a páromtól is ezt elviselni, de ha a randikra tisztán jönnek, hogy lehet ezt kiszűrni? Tudom hogy nem minden férfi ilyen, csak én fogtam ki ilyeneket.

Egyébként az is megdöbbentő számomra, hogy a tesóm egy barátnője is csak reggelente mos fogat, este már nem, szóval elvileg elég sok embernek nem alap a napi 2 fogmosás...

Bocsánat a sok felesleges rinyáért, csak most valahogy kiakadtam ezen.

2020. ápr. 20. 20:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

"Nem hinném, hogy ezek akkora problémák amiket nem lehetett volna megbeszélni."

Ez tény és való, de nem érzed, hogy mennyire más az, aki magától mos fogat, és az, akinek mondani kell? Utóbbi akkorát zuhanna a szememben, hogy nem tudnék rá felnézni. Akkor sem, ha utána mindig fogat mosna.

2020. ápr. 21. 07:26
 32/40 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként döbbenetes, hogy még az ilyen kérdések alatt is, ami a higiéniáról szól megy a farokméregetés. Tök mindegy milyen autót van, ha nem mosol fogat napjában minimum kétszer, de inkább háromszor, igénytelen vagy. Ez van. Lehet hogy valami tökéletesen tiszta állapothoz 5 perc kéne (ami már csak azért is hülyeség, mert én elektromos fogkefét használok, el is kopna a fogam 5 perctől) de ahhoz, hogy ne legyen büdös a pofád reggel és ne ragadjon bele kajamaradék az ebédnél, bőven elég két perc. Este sikálni 5 percig teljesen felesleges, ha közben egész nap ette a kosz a fogaidat.

A mindennapos fürdés meg alap. Ezt még az ács férjem is megetette, pedig ő aztán kemény fizikai munkát végzett, de sosem ült volna zuhanyzás nélkül vagy akár koszos körömmel asztalhoz. Mondjuk nem is magyar volt, micsoda véletlen.

Nagyon szánalmas az itteni színvonal.

2020. ápr. 21. 07:41
 33/40 anonim ***** válasza:
91%

Te jó isten gyerekek, azért ezek a kommentek mindent alulmúlnak. Nehogy már túl nagy elvárás legyen, hogy valaki rendesen mossa a fogát és naponta zuhanyozzon.

"még ilyen szintű pozició mellett sem mosok napi 2x fogat, és nem büdös a szám, nekem elég napi egy"

Persze, a saját száj/testszagát senki nem érzi, de hidd el, hogy mások igen, ezt egy rágó vagy dezodor nem fedi el. Elhiheted, hogy a sz#ros-hugyos ruhájú csöves is tökre elhiszi magáról, hogy nem is büdös és nem érti, hogy mások minek zuhanyoznak ennyit, mikor ő három éve nem fürdött és még csak le sem izzadt azóta. Nekem is volt szerencsém büdös szájú, tömény izzadságszagú emberekhez a szaktársaim között, pedig orvosira járok, szóval viszonylag kulturált, (látszólag) ápolt és igényes a társaság. Hihetetlen, hogy milyen igénytelenek egyesek.

2020. ápr. 21. 09:37
 34/40 A kérdező kommentje:

Hű, látom sikerült egy kisebb komment-háborút kirobbantanom a kérdésemmel. :"D

Köszönöm a válaszokat!

Még annyit hozzátennék, hogy lehet, hogy nem fejtettem ki eléggé a leírásban, de én próbáltam megbeszélni ezt a dolgot mindkét korábbi partneremmel. Az első, aki diákmelósnak állt árufeltőtőként, ő mondta azt hogy mennyire elfáradt és nincs energiája ilyenekre.. csak sokszor úgy jött hozzám, hogy olyan szájszaga volt, hogy még egy puszit sem bírtam adni neki az arcára sem, nem hogy a szájára, és a rövid haja tocsogott a zsírban, a körmei hosszúak voltak (férfihoz képest mindenképp) és alatta a fekete kosz.... és nem is teljes munkaidőben dolgozott, csak részmunkaidőben, így kb 3-4 napot járt be, akkor sem 12 órákra. Órái pedig alig voltak, szóval az sem játszik, hogy a meló+tanulás kombó fárasztotta ki.

A második párom pedig, hiába mondtam, hogy a reggeli fogmosás alap, amikor rászóltam, megmosta a fogát, eleinte nem problémázott, azt hittem hogy ezt sikerült megbeszélni, de újra és újra rá kellett szólni, és a száját is húzta rá egy kis idő elteltével, sokszor gagyi kifogásokkal kerülte ki pl "sietnem kell haza anyámnak segíteni", "már rég otthon kéne lennem de miattad maradtam még". Arról nem is beszélve, hogy 23 éves felnőtt emberről beszélünk.

Egy felnőtt embert ne nekem kelljen már nevelni, nem hiszem, hogy az ember szerelmét nevelnie kellene.

Ezért kérdeztem, hogy erre tényleg csak az a megoldás, ha már együtt vagyunk egy ideje és látom a saját szememmel? Mint látható, a jó kinézet sem garancia a megfelelő higiéniára... Tehát azt, hogy az x. randin konkrétan rákérdezzek ezekre a dolgokra, elég furának tartom, főleg hogy lehet hogy sok ember be sem vallaná.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

Ja egyébként, a reggeli fogmosásnak az a feladata, hogy a szájban éjszaka megtelepedő bacikat mossuk ki vele (lehetőleg reggeli előtt), mert egészséges embernél alapvetően ezek a bacik okozzák a reggeli kellemetlen lehelletet, ezért NEM MEGFELELŐ a rágó használata. Ezek a bacik a cukrot (mindenféle egyéb tápanyagot) elkezdik savakká alakítani, így szuvasítják és teszik tönkre a fogakat...

Az esti fogmosásnak pedig az a funkciója, hogy a nap közben lerakódott lepedéket távolítsuk el.

Nyugodtan utánanézhet ezeknek az, aki nincs tisztában a fogmosás szerepével! Bár gondolom, aki annyira meg van győződve róla, hogy a napi 1 fogmosás elég, az nem fogja venni a fáradtságot, hogy utánanézzen ezeknek.

2020. ápr. 21. 09:39
 35/40 anonim ***** válasza:
83%

"Egy felnőtt embert ne nekem kelljen már nevelni, nem hiszem, hogy az ember szerelmét nevelnie kellene."

Ezzel egyet is értek meg nem is. Ha randipartnerről van szó, én se adnék esélyt úgy ha hiányzik az alapvetz higiénia. De pl a mostani párom szuper ember de elég kényelmes. Mikor randizunk tiszta meg illatos. De otthonról dolgozik és így hogy összeköltözünk hamar kijött hogy ő se mos kétszer fogat ráadásul a nap közepén zuhanyozik, amivel mondjuk nekem bajom nincs. Egyszer kétszer finoman célozgattam rávezettem azonnal vette a lapot. Ha nem vette volna lehet nálunk is nagyobb probléma lett volna belőle.

2020. ápr. 21. 10:11
 36/40 anonim ***** válasza:
60%
2-es, nem akarsz elkotródni a bús p....ába? Teljesen szétoffolod a topicot, nyomod a saját baromságaidat. Élvezkedj máshol, itt pedig szorítkozzunk a témára.
2020. ápr. 21. 11:41
 37/40 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, teljesen alap dolgokat vársz el. Amúgy ezt nem csak együttélésnél tudod tesztelni majd, de pl. jó árulkodó jel lehet egy együtt töltött hétvége, wellnessezés valahol, közös nyaralás is.

(Szállodában vékonyak a falak, hallottam egyszer ilyen párbeszédet, fiatal pár lakott mellettünk, ez reggel volt: Pasi: "Akkor most mossak fogat?" Csak ("kissé" ingerülten: "Igen, nem ártana.")

Csak számomra döbbenet volt, hogy EZ téma???

2020. ápr. 21. 11:44
 38/40 anonim ***** válasza:
78%

Engemet megdöbbent az, hogy egyesek ennyire igénytelenek.

Szerintem abszolút nincsenek nagy elvárásaid, hiszen a napi legalább kétszeri fogmosás+ napi rendszerességű fürdés az alap kellene, hogy legyen.

Amúgy ezeket az embereket neten ismerted meg? Csak azért kérdezem, mert ha a való életben futsz össze valaki olyannal, aki szimpatikus, akkor ott már rögtön az elején képet alkothatsz arról, hogy az illető mennyire igényes ezekre a dolgokra.

Ezért próbálj élőben ismerkedni inkább, úgy kisebb lehet a kudarc lehetősége.

2020. ápr. 21. 19:36
 39/40 anonim ***** válasza:
23%
lehet lepontozni de a kutya általi szájon nyalás akkor is undorító
2020. ápr. 21. 22:03
 40/40 A kérdező kommentje:

Nem neten ismertem megy egyikőjüket sem, hanem személyesen, és 1,5-2 hónapig csak ismerkedtünk, mire elkezdtünk járni. Ezután kezdtünk el egymásnál aludni, így kezdtek szép lassan előjönni ezek a hiányosságok, de tényleg lassan, mert reggelente eleinte mindketten eltűntek hosszabb időre a fürdőszobában. Aztán egyszer észrevettem, hogy az egyikőjüknek nem fogmosás van reggel, hanem egy kis fogkrémet "szopogat" el - ezzel fedte el a valódi fogmosás hiányát. De az, hogy elszopogatsz egy kis fogkrémet (ami egyébként nem egészséges) meg fogat mosol normálisan, nem ugyanaz.

Persze, a nőknél is ugyanúgy vannak igénytelenek, volt olyan lakótársam, aki havonta cserélt ágyneműt amikor már bűzlött, vagy tesómék a lakótársával (mindkettő lány) simán hagyták a szemetet hetekig rohadni, már a lépcsőházban érezni lehetett a lakásból áradó bűzt, vagy a mosatlant 1-1,5 hétig állni hagyni és poshadni a kajamaradékos vizet. Szóval a nők is nagyon undorítóak tudnak lenni, de mivel én férfi partnert keresek, ezért a férfiakra irányult a kérdésem.

2020. ápr. 23. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!